آووکادوها:
این میوههای گلابی شک مملو از پتاسیم هستند. بدن شما برای مدیریت سطوح سدیم خود به پتاسیم نیاز دارد که به نوبه خود میزان آبی که به آن آویزان میشود را کنترل میکند. هرچه آن سیستم بهتر کار کند، نفخ کمتری خواهید داشت.
موز:
موز یک پانچ پتاسیم دارد. یک مطالعه نشان داد زنانی که قبل از هر وعده غذایی یک موز میخوردند نسبت به کسانی که این کار را نمیکردند، کمتر نفخ میکردند. کارشناسان فکر میکنند که این به این دلیل است که باکتریهای روده خاصی را منتقل میکنند که به آرام کردن تولید گاز در شکم کمک میکند.
کرفس:
مقداری کرفس را خرد کنید تا هیدراتاسیون را تقویت کنید. کرفس فلاونوئیدهای خاصی (مولکولهای گیاهی کوچک) را نیز فراهم میکند که التهاب را در بدن شما کاهش میدهد.
زردچوبه:
این ادویه که به غذا رنگ زرد میدهد حاوی مقدار زیادی ترکیب کورکومین است. زردچوبه نفخ شکمی را کاهش میدهد.
زنجبیل:
زنجبیل با طعم تند آب روده شما را روان میکند. این به هضم شما کمک میکند و به تخلیه سریع معده شما کمک میکند که از نفخ جلوگیری میکند.
مارچوبه:
مارچوبه که به دلیل بدبو کردن ادرار شما شناخته شده است، منبع خوبی از اینولین است. فیبر نامحلول که باکتریهای خوب روده شما را تغذیه میکند و به شما کمک میکند منظم باشید.
رازیانه:
این سبزی ریشه و دانههای ترکیبی دارد که اسپاسمهای دستگاه گوارش شما را آرام میکند. با اسپاسم کمتر گاز میتواند راحتتر از روده شما عبور کند تا نفخ ایجاد نشود.
گوجه فرنگی:
رژیم غذایی حاوی گوجه فرنگی، لیکوپن و آنتی اکسیدانی که به عنوان یک ضد التهاب در سراسر بدن شما عمل میکند افزایش میدهد. گوجه فرنگی همچنین مملو از پتاسیم است که سطح سدیم ایجادکننده نفخ را در بدن شما کاهش میدهد.
کفیر:
برخی مطالعات میگویند نوشیدن کفیر نوشیدنی تخمیر شده شبیه ماست بوده که گاز معده را تا 70 درصد از بین میبرد. کفیر به تجزیه قند موجود در شیر کمک میکند که میتواند منجر به نفخ و درد شود.
منبع: