2783
بیماری قلبی در کودکان چگونه است؟

بیماری قلبی در کودکان چگونه است؟

1400/07/12 بازدید2827

بیماری قلبی ناراحت‌کننده بوده و کودک را اذیت می‌کند. انواع مختلف مشکلات قلبی می‌تواند کودکان را تحت تأثیر قرار دهد. آنها شامل نقایص مادرزادی قلب، عفونت‌های ویروسی که بر قلب تأثیر می‌گذارد و حتی بیماری‌های قلبی که بعداً در دوران کودکی به دلیل بیماری‌ها یا سندرم‌های ژنتیکی ایجاد شده‌اند می‌شوند. خبر خوب این است که با پیشرفت در زمینه پزشکی و فناوری بسیاری از کودکان مبتلا به بیماری‌های قلبی به زندگی فعال و کامل خود ادامه می‌دهند.

بیماری قلبی مادرزادی چه مشکلاتی دارد؟

اختلالات دریچه قلب مانند تنگ شدن دریچه آئورت باعث می‌شود تا جریان خون را محدود شود و سندرم هیپوپلاستیک دچار اختلالات قلبی شود. اختلالات سوراخ در قلب شامل موارد زیر است:

- نقایص دیواره بین بطنی

- نقایص تیغه دهلیزی

- ایجاد سوراخ در تیغه بطنی

- تنگ شدن گذرگاه بین بطن راست و شریان ریوی

- ضخیم شدن سمت راست قلب

نقص مادرزادی قلب ممکن است اثرات طولانی مدت بر سلامت کودک داشته باشد. آنها معمولاً با جراحی، روشهای کاتتر، داروها و در موارد شدید پیوند قلب درمان می‌شوند. برخی از کودکان نیاز به نظارت و درمان مادام العمر دارند.

 

آریتمی‌ چیست؟

آریتمی ریتم غیرطبیعی قلب است. این می‌تواند باعث پمپاژ کمتری از قلب شود. انواع مختلفی از آریتمی‌ها ممکن است در کودکان ایجاد شود از جمله:

ضربان قلب سریع (تاکی کاردی) که شایع ترین نوع در کودکان تاکی کاردی فوق بطنی-  است

- کاهش ضربان قلب

- سندرم ولف پارکینسون وایت

علائم ممکن است شامل موارد زیر باشد:

- ضعف

- خستگی

- سرگیجه

-غش کردن

- مشکل در تغذیه

 

بیماری کاوازاکی چیست؟

بیماری کاوازاکی یک بیماری نادر است که در درجه اول کودکان را درگیر می‌کند و باعث التهاب در رگ‌های خونی، پاها، دهان، لب‌ها و گلو شود. همچنین تب و تورم در غدد لنفاوی ایجاد می‌کند. محققان هنوز مطمئن نیستند که علت آن چیست. درمان بستگی به میزان بیماری دارد اما اغلب شامل درمان سریع با گاما گلوبولین وریدی یا آسپرین (بوفرین) است. کورتیکواستروئیدها گاهی اوقات می‌توانند عوارض بعدی را کاهش دهند. کودکانی که از این بیماری رنج می‌برند اغلب نیاز به قرار ملاقات مادام العمر برای مراقبت از سلامت قلب دارند.

چگونه از بیماری قلبی در کودکان جلوگیری کنیم؟

ممکن است نتوانید از شرایط پیش از تولد جلوگیری کنید. با این وجود می‌توانید از آسیب های بعدی قلب که می‌تواند آن را بزرگتر کند جلوگیری کنید:

- داشتن یک رژیم غذایی سالم

- محدود کردن نمک همراه با چربی‌های اشباع و ترانس

- اجتناب از دخانیات و الکل

- انجام تمرینات هوازی و تمرینات قدرتی در بیشتر روزهای هفته

به طور مرتب فشار خون و سطح کلسترول خود را چک کنید و در صورت بالا بودن با-  پزشک خود آنها را کاهش دهید

 

منبع: www.healthline.com

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها