ورزش کنید
قبل از اینکه بخواید به این فکر کنید که اسم فرزندتان را چی بزارید به سلامتی خودتان فکر کنید و ورزش کنید.
مصرف مواد مغذی رو فراموش نکنید.
به زودی ضائقه تان نسبت به شیرینی جات و ترشی جات افزایش پیدا میکند. شما به مقدار زیادی پروتئین ، آهن ، کلسیم و اسید فولیک نیاز خواهید داشت که میتوانید با خوردن پروتئین ، آهن ، کلسیم ، اسید فولیک ، میوه ، آجیل ، سبزیجات ، سبزیجات برگ دار ، غلات کامل و محصولات لبنی کم چرب آنها را تامین کنید.
مصرف چیپس ، محصولات پخته شده ، نوشابه و سایر غذاهای آماده با کالری را کاهش دهید و آنها را مصرف نکنید.
اسید فولیک مصرف کنید
اسید فولیک به شما کمک میکند تا نقایص مادرزادی جدی که ممکن است قبل از اطلاع از بارداری رخ دهد اتفاق نیوفتد. در بسیاری از غذاها از جمله سبزیجات برگ دار ، مرکبات و لوبیا اسید فولیک را پیدا خواهیدکرد ، اما اکثر خانم ها برای دریافت مقدار کافی آن به یک قرص نیاز دارند. هنگامی که قصد بارداری دارید ، هر روز به 400 میکروگرم اسید فولیک که در اکثر مولتی ویتامین ها وجود دارند نیاز دارید.
به کم و زیاد شدن وزنتان توجه کنید
لاغری بیش از حد می تواند بارداری را دشوارتر کند. سنگین بودن بیش از حد نیز می تواند مشکلاتی ایجاد کند. احتمال دیابت و فشار خون شما را افزایش می دهد و همچنین می تواند باعث شود که زایمانتان طولانی تر
شود و شماهم این را نمیخواهید!
پس حتما با پزشک خود درمورد اینکه چه وزنی برای شما سالم است صحبت کنید.
چکاپ شوید
با پزشک خود شروع کنید. چند ماه قبل از شروع تلاش برای باردار ی ، برنامه ریزی کنید.
- برای آزمایشات و واکسن مورد نیازتان به پزشک خود مراجعه کنید
- ویتامین های قبل از تولد فرزندتان را مصرف کنید
- شرایط بهداشتی خود را کنترل کنید
- باید و نبایدهای مصرف دارو در دوران بارداری را رعایت کنید
مشاوره ژنتیک
ممکن است پزشک آزمایشات پیش از بارداری را توصیه کند. با آزمایش خون یا بزاق ساده می توانید ژن های فیبروز سیستیک ، سندرم X شکننده ، بیماری تای ساکس یا بیماری سلول داسی را تشخیص داد.
به دندانپزشک خود مراجعه کنید
اگر یک مراجعه کننده منظم نیستید ، اکنون وقت آن است که آن را به یک عادت تبدیل کنید. این برای کودک شما و همچنین لبخند شما مفید است. بارداری احتمال بیماری لثه را افزایش می دهد و ممکن است شما را به زایمان زودرس وادار کند .بنابراین دندان های خود را تمیز کنید و روزانه با دهانشویه آن ها را ضدعفونی کنید و مسواک بزنید و از نخ دندان استفاده کنید.
مصرف کافئین را کاهش دهید
برخی از متخصصان پیشنهاد می کنند هنگام اقدام برای باردار شدن و در دوران بارداری ، بیش از 200 میلی گرم کافئین در روز مصرف نکنید. این حدود یک فنجان قهوه 12 اونسی یا چهار فنجان چای 8 اونسی است.
اگر نمی توانید بدون نوشیدن دم نوش صبحانه خود را ادامه دهید ، فقط یکی بنوشید .
سیگار کشیدن را ترک کنید
کشیدن سیگار در دوران بارداری میتواند مشکلاتی مانند تولد زودرس ، وزن کم هنگام تولد و سقط جنین را افزایش دهد. همچنین کودک شما را در معرض خطر سندرم مرگ ناگهانی قرار بگیرد. (SIDS(
برای کودک تان بودجه مورد نیاز را در نظر بگیرید
شما به لباس ، صندلی ماشین و کالسکه و شاید بطری نیاز دارید. لیستی از لوازم تهیه کنید و اکنون جستجو را شروع کنید. به خاطر داشته باشید ، هزینه های شما شامل ویزیت پزشک و احتمالاً مراقبت از کودک نیز خواهد بود.
به شرایط خودتان توجه کنید
اگر کار می کنید وقتی فرزندتان را به دنیا آوردید میخواهید چه کاری انجام دهید؟ برخی از شرکت ها پس از زایمان شما مرخصی استحقاقی ارائه می دهند. برخی دیگر مرخصی بدون حقوق را ارائه می دهند. همچنین ممکن است بتوانید از روزهای بیماری یا زمان تعطیلات قبل از بازگشت استفاده کنید.
من میخوام برج ۴
اقدام کنم برای بارداری چه کاری لازمه که انجام بدم
سلام اون ذائقه نه ضائقه