2783
شوفاژ برقی و نحوه کارکرد آن :

شوفاژ برقی و نحوه کارکرد آن :

1399/05/21 بازدید1339

شوفاژ برقی که با نام رادیاتور برقی نیز شناخته می شود، وسیله ایست که برای تأمین گرمایش استفاده می شود و در هر مکانی که برق و نیروی الکتریسیته وجود داشته باشد می توان از گرمای تولید شده آن استفاده نمود.

با اینکه کشور ما دارای منابع عظیم گازی است و گاز شهری با حداقل هزینه در دسترس بسیاری از هم وطنان قرار دارد، مناطقی نیز وجود دارند که به دلیل مسائل مختلف از جمله شرایط اقلیمی و عدم توجیه اقتصادی فرایند لوله کشی، از نعمت گازی شهری محروم هستند. ضمن اینکه اصولاً استفاده از هر وسیله گازسوز، مستلزم رعایت نکات ایمنی حائز اهمیت می باشد که در صورت عدم رعایت این نکات، ممکن است به قیمت جان انسان تمام شود.

شوفاژ برقی هر دو مشکل مذکور را حل نموده است. بدین ترتیب که تنها با قرار دادن دوشاخه برق این محصولات در پریز برق و تنظیم میزان گرمایش مطبوع، می توان محیط زندگی را در فصول سرد سال، گرم نمود.

استفاده از رادیاتورهای برقی، خطرات ناشی از نشت گاز و پخش مونواکسید کربن را که منجر به مرگ خاموش (گازگرفتگی) می گردد را به صفر می رساند.

به موارد ذکر شده می توانید کم حجم بودن و شکل ظاهری مدرن و طراحی زیبای شوفاژ برقی را نیز اضافه نمایید تا متوجه مزایای این تجهیزات گرمایشی پرطرفدار و پرکاربرد شوید.

 

 

مزایای شوفاژ برقی نسبت به انواع دیگر رادیاتور

شاید نخستین نکته ای در استفاده از شوفاژ یا رادیاتور برقی، مورد توجه قرار گیرد، استفاده آن از انرژی الکتریکی است. همانطور که پیش تر توضیح داده شد، حتی در مناطقی که کمبود نیروی برق و نوسانات در برق مصرفی وجود دارد نیز می توان از رادیاتورهای برقی استفاده نمود.

مورد دیگر قابلیت جابجایی شوفاژهای برقی است؛ تعبیه چرخ و پایه نگه دارنده چرخ در این تجهیزات، این امکان را به مصرف کننده می دهد تا از گرمای آن در هر یک از اتاق های منزل، اداره و حتی فروشگاه کوچک خود بهره ببرد.

علاوه بر دو نکته قبلی، استفاده از روغن برای گرم نمودن پره های شوفاژ برقی نیز، مزیت دیگر این وسیله به حساب می آید. زیرا دمای روغن گرم مانند آب جوش بالا نیست و تماس افراد و خوردن دست به بدنه شوفاژ برقی به پوست دست آسیب نمی زند!

همچنین روغن مورد استفاده در رادیاتور برقی به هیچ عنوان نیازی به تعویض نداشته و با به حرکت در آمدن در پره های شوفاژ برقی، باعث ایجاد گرمایش لازم می گردد.

عاملی که باعث به حرکت در آمدن روغن موجود در پره های شوفاژ برقی می گردد، المنت موجود در این دستگاه است که روغن گرم را به بالای پره ها و روغن سرد را به پایین پره ها انتقال می دهد و با تکرار سریع این چرخه، گرمای مورد نیاز محیط را تولید می نماید.

تا اینجا مشخص شدکه شوفاژ برقی بر خلاف رادیاتورهای آلومینیومی و پنلی، برای تولید گرمای لازم، نیازی به موتورخانه مرکزی و پکیج شوفاژ نداشته و تنها با اتصال به برق و تنظیم دستگاه روی میزان گرمای مطبوع، باعث ایجاد گرمایش ملایم در محیط می گردد.

برخی شوفاژها یا رادیاتورهای برقی دارای فن هوادهی بوده و امکان توزیع سریع تر گرمای پره ها در محیط را فراهم می آورند. به علاوه وجود چرخ باعث می شود از این دستگاه در هر یک از اتاق های واحد مسکونی و اداری استفاده نمود.

 

 

نسل اولیه شوفاژهای برقی مصرف برق بالایی داشتند و به همین دلیل خریداران رغبتی برای خرید این محصولات نشان نمی دادند، اما رفته رفته و با استفاده از فناوری های نوین، شوفاژ یا رادیاتور برقی با مصرف بهینه طراحی و تولید گشت و خیلی سریع، نسل جدید این تجهیزات گرمایشی جذاب، کم حجم و کم صدا، به بازار عرضه گردید و امروزه می توان از وجود رادیاتورهای برقی جدید برای گرم نمودن منازل و دیگر اماکن استفاده نمود.

ساختار کلی شوفاژ برقی :

همانگونه که شوفاژها یا رادیاتورهای برقی کارکرد آسانی دارند، از ساختار ساده ای نیز برخوردارند . در واقع این وسایل از تعدادی پره به هم چسبیده (بر اساس متراژ اتاقی که باید گرم شود، تعداد پره ها متفاوت می باشد)، پنل، سوئیچ ON/OFF، ترموستات، چراغ نشان دهنده وضعیت خاموش یا روشن بودن، فن هوادهی، مخزن روغن مورد استفاده در پره ها، محفظه ای که سیم دستگاه در آن جمع می شود و در نهایت 4 چرخ برای سهولت جابجایی رادیاتور برقی تشکیل شده اند.

 

تعداد پره های شوفاژ برقی بر حسب مساحت اتاق :

همانطور که اشاره شد، بر حسب مساحت اتاقی که این شوفاژهای برقی در آن قرار می گیرند، تعداد پره ها متفاوت است.

اگر سقف استاندارد منازل و آپارتمان ها را 8/2 متر در نظر بگیریم، می توان برای گرم نمودن اتاقی با مساحت 6 تا 8 متر مربع، از شوفاژ برقی با 5 تا 7 پره استفاده نمود.

تعداد پره در شوفاژ برقی که در اتاقی با مساحت 8 تا 10 متر مربع به کار می رود، 7 تا 9 عدد می باشد.

این تعداد در اتاق هایی با مساحت 10 تا 12 متر مربع، 9 تا 11 و در اتاق هایی با مساحت 12 تا 15 متر مربع، 11 تا 13 عدد می باشد.

با انتخاب صحیح شوفاژ برقی و تعداد پره های مناسب، می توان از هدررفت انرژی جلوگیری نمود.

در حال حاضر می توانید انواع شوفاژ و رادیاتور برقی، با برندهای معتبری چون زاس، تک الکتریک، فلر، دلونگی، سام، شارک، میدیا و مگامکس را، با قیمت های به­روز و اطلاعات فنی کامل، در وبسایت مرجع و فروشگاهی دماتجهیز، در قسمت رادیاتور گرمایشی، در بخش خانگی و اداری مورد بررسی و انتخاب قرار دهید.

خبر خوب اینکه خوشبختانه در سایت مرجع و فروشگاهی دماتجهیز برندهای معتبر انواع شوفاژ برقی میدیا، شارک و... با بهترین قیمت ها + گارانتی اصلی با تضمین بهترین کیفیت موجود می باشد.

ارسال نظر شما

login captcha

خیلی عالی بود تشکر از مطلب زیبای شما

من شوفاژ برقی و از نوع قدیمی ترش تو ویلا استفاده میکردم که خوب تو سرمای منطقه کردان خیلی خوب بود اما یه مشکلی براش پیش اومد هرجا هم بردم نتونستند تعمیرش کنم و افتاد تو انباری

2788

پربازدیدترین ها