2783
درمان دردهای پشت میز نشینی!

درمان دردهای پشت میز نشینی!

1398/08/11 بازدید988
شما حداقل 8 ساعت در روز پشت میز شرکت می‌نشینید! طرز نشستن اشتباه می‌تواند فرم عضلات، اسکت و در کل بدن شما را تحت تاثیر قرار دهد و بعد از چند وقت انواع دردهای مفصلی و عضلانی شما را اذیت کند.
در هفته ملی سلامت بانوان با موضوع فعالیت جسمانی در محیط کار  در ادامه با مهمترین اشتباههایی که خانم‌ها در محیط کار در رابطه با سلامتشان مرتکب می‌شوند، آشنا شده و راههای حفظ سلامت در بیشتر ساعتهای پشت میز نشینی را می‌خوانید. در این مطلب برایتان توضیح می‌دهیم که بهترین نحوه نشستن پشت میز ( و رایانه ) به چه شکل است. خوب، از پایین تنه شروع می‌کنیم.

1- پاهایتان آویزان نباشد

حتما یک زیر پایی داشته باشید که بتوانید کف پاهایتان را روی آن قرار دهید. آویزان ماندن پاها فشار زیادی به کمر وارد می‌کند.
 
هنگام نشستن پشت میز پاها نباید آویزان باشد. نحوه نشستن صحیح پشت میز

2- زانو 90 درجه باشد

بهترین زاویه برای زانو ، 90 درجه است. زیر پایی و ارتفاع صندلی‌تان را طوری تنظیم کنید که زاویه زانو 90 درجه یا کمی بیشتر باشد.

بهترین زاویه زانو برای نشستن پشت میز


3- زانو کمی پایین‌تر از راستای لگن باشد

با تنظیم ارتفاع صندلی و زیر پایی حتما این مورد را رعایت کنید.

ارتفاع صحیح صندلی در پشت میز

4- لگن را به جلو متمایل نکنید

فراموش نکنید که ما باید در هر حالتی راستای طبیعی ستوان فقرات را حفظ کنیم. ستون فقرات در ناحیه بین قفسه سینه و لگن یک انحنای طبیعی دارد که حفظ این انحنا می‌تواند سلامت کمر شما را تضمین کند. یکی از کارهایی که می‌توانید انجام دهید قرار دادن یک پشتی طبی پشت کمر است. اگر پشتی در اختیار ندارید، سعی کنید دائما لگن خود را به جلو بچرخانید تا این انحنا حفظ شود.

5- گودی کمر پر باشد

حتما با قرار دادن یک پشتی طبی گودی کمر خود را پر کنید تا هم به فرم درست نشستن کمک کند و هم از مهره‌های کمرتان محافظت کند.

پر کردن گودی کمر هنگام نشستن پشت میز

6- صندلی دسته داشته باشد

یک صندلی استاندارد دارای دسته است. اگر صندلی شما دسته نداشته باشد هم احتمال اشتباه نشستن را افزایش می‌دهد و هم مجبور خواهید شد مدام آرنج را روی میز بگذارید و عضلات گردن و کول خود را منقبض نگه دارید و به مرور دردهای عضلانی ناحیه کول به سراغتان خواهد آمد.

7- زاویه آرنج 90-100 درجه باشد

این زاویه به شما کمک می‌کند که صحیح بنشینید. فراموش نکنید اگر کارتان با کیبورد است، حتما میزتان طوری باشد که مجبور نباشید برای تایپ دست‎ها را بالا بیاورید، کیبورد جایی باشد که آرنجتان 90 الی 100 درجه باشد.

8- موس پد مناسب داشته باشید

اگر موس پد مناسب نداشته باشید مدام مجبور خواهید بود که کف دست خود را بالا بیاورید و به مرور این مساله باعث فشار به کانال عصب کارپال و دردهای مزمن در ناحیه مچ می‌شود.

زاویه مچ دست در نشستن پشت صندلی

9- مانیتور روبروی چشمهایتان باشد

در اکثر شرکت‌ها مانیتور پایین‌تر از سطح چشم‌ها قرار دارد و کارمندان ناچار هستند ساعت‌ها سرشان را پایین نگهدارند. به صورت استاندارد مانیتور باید جایی قرار بگیرد که شما با نگاه به روبرو بتوانید به مرکز مانیتور نگاه کنید. رعایت این مساله از بروز انواع گردن دردهای مزمن در کارمندان جلوگیری می‌کند.
 

10- فاصله مانیتور تا چشم‌ها 40-75 سانتی‌متر باشد

اگر فاصله کمتر از 40 سانتی‌متر باشد، قطعا چشمها آسیب می‌بینند و اگر فاصله بیشتر از 75 سانتی‌متر باشد هم فرد مجبور می‌شود برای اینکه بتواند نوشته‌ها را ببیند خود را به جلو خم کند.

نحوه نشستن صحیح و غلط پشت صندلی

 

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها