2783
7 علامت خطرناک در بارداری که باید جدی بگیرید!

7 علامت خطرناک در بارداری که باید جدی بگیرید!

1398/07/28 بازدید8293
برخی نشانه‌ها در طول بارداری قابل چشم پوشی بوده و خطرناک نیستند اما برخی دیگر باعث می‌شود مادر باردار محتاط شده و بداند باید به دنبال رفع مشکل باشد. ممکن است ندانید چه علائمی در دوران بارداری توجه فوری پزشک را لازم دارد و چه علائمی را می‌توانید تا ملاقات بعدی پزشک نادیده بگیرید. پس بهتر است علائم خطرناک بارداری را که نیاز به مراجعه سریع دارد را بدانید.
  • تهوع و استفراغ شدید
تهوع هنگام بارداری بسیار شایع است که اگر شدید شود ممکن است جدی‌تر باشد. اگر نمی‌توانید چیزی بخورید یا بنوشید خطر کمبود آب بدن شما را تهدید می‌کند. سو تغذیه و کم آبی می‌تواند به جنین شما آسیب بزند. اگر حالت تهوع شدید دارید به پزشک مراجعه کنید تا دارویی برای رفع این مشکل تجویز کند.

حالت تهوع شدید در دوران بارداری
 
  • خونریزی
خونریزی معانی متفاوتی در طول بارداری دارد. اگر خونریزی و درد شکمی شدید دارید و گرفتگی‌هایی مانند زمان قاعدگی را احساس می‌کنید که در سه ماهه اول شما را دچار ضعف می‌کند، می‌تواند نشانه بارداری خارج رحمی باشد. بارداری خارج رحمی زمانی رخ میدهد که تخمک بارور شده در جایی غیر از رحم کاشته می‌شود و می‌تواند تهدید کننده زندگی باشد.
خونریزی شدید همراه با گرفتگی همچنین می‌تواند نشانه سقط جنین در سه ماهه اول یا اوایل سه ماهه دوم باشد. در مقابل خونریزی با درد شکم در سه ماهه سوم ممکن است نشانگر قطع جفت باشد.
خونریزی همیشه جدی است و هرگونه خونریزی در دوران بارداری نیاز به توجه فوری پزشک دارد.
  • انقباضات در ابتدای سه ماهه سوم

انقباضات می‌تواند نشانه‌ای از زایمان زودرس باشد. اما بسیاری از مادرانی که برای اولین بار باردار شده‌اند انقباضات کاذب را با انقباضات واقعی اشتباه بگیرند. انقباضات را انقباضات برکستون هیکس می‌گویند این انقباضات غیرقابل پیش بینی و غیرریتمیک بود و رفته رفته افزایش پیدا نمی‌کند. این انقباضات طی یک ساعت و با هیدراتاسیون کاهش پیدا می‌کند اما انقباضات منظم حدود 10 دقیقه از هم فاصله دارند و کم کم شدت پیدا می‌کنند. بیشتر بخوانید: کدام انقباضات رحمی نشانه زایمان است؟
اگر در سه ماهه سوم خود هستید و فکر میکنید انقباض دارید سریعا با پزشک تماس بگیرید. اگر تولد نوزاد خیلی زود است پزشک می‌تواند از زایمان پیشگیری کند.

انقباضات رحمی در دوران بارداری
  • کاهش سطح فعالیت جنین به طور چشمگیر

به نظر می‌رسد کودک جنین نسب به قبل انرژی کمتری دارد؟ ممکن است طبیعی باشد اما چطور بفهمید؟ برخی از روش‌ها می‌تواند به تغیین مشکل کمک کند. متخصصان پیشنهاد می‌کنند ابتدا یک نوشیدنی سرد بنوشید و چیزی بخورید. سپس به یک طرف دراز بکشید تا ببینید که کودک حرکت می‌کند یا نه! شمارش ضربات نیز کمک کننده است. هیچ عددی تعداد حرکات بهینه با بحرانی را نشان نمی‌دهد اما به طور کلی شما باید یک پایه ایجاد کنید و درک ذهنی از اینکه جنین حالا کم یا زیاد حرکت می‌کند، پیدا کنید. به عنوان یک قاعده کلی شما باید طی 2 ساعت 10 لگد یا بیشتر را حس کنید. هر عددی کمتر از این را باید به پزشک اطلاع دهید. پزشک شما تجهیزات مانیتورینگ دارد که می‌تواند برای تعیین اینکه جنین حرکت مناسب دارد یا خیر، مورد استفاده قرار گیرد.
  • سردرد شدید، درد شکم، اختلال در بینایی در سه ماهه سوم

این علائم می‌تواند نشانه پره اکلامپسی باشد. این یک وضعیت جدی است که در دوران بارداری ایجاد می‌شود و به طور بالقوه کشنده است. این اختلال با فشار خون بالا و پروتئین اضافی در ادرار مشخص می‌شود که به طور معمول بعد از هفته 20 بارداری رخ می‌دهد. در این حالت باید فورا به پزشک مراجعه کنید و فشار خون خود را بررسی کنید. مراقبت خوب در دوران بارداری می‌تواند از ابتلا به پره اکلامپسی زودرس کمک کند.

سردرد شدید در دوران بارداری
  • پاره شده کیسه آب

برای خوردن یک لیوان آب وارد آشپزخانه می‌شود و ناگهان احساس می‌کنید یک سیل آب روی پاهایتان جاری شده است. متخصصان می‌گویند ممکن است ممکن است کیسه آب ترکیده باشد اما در دوران بارداری رحم بزرگ شده و می‌‎تواند بر مثانه فشار وارد کند. بنابراین این می‌تواند نشت ادرار باشد. گاهی اوقات پاره شدن کیسه آب بسیار زیاد است اما اغلب اوقات در حد نشت چند قطره است. اگر مطمئن نیستید که نشت ادرار داشته‌اید یا کیسه آبتان پاره شده، به دستشویی بروید و مثانه‌‎تان را خالی کنید اگر نشت مایعات همچنان ادامه داشت قطعا کیسه آبتان پاره شده است.
  • علائم آنفلوآنزا
متخصصان می‌گویند دریافت واکسن آنفلوآنزا برای زنان باردار بسیار مهم است زیرا زنان باردار در فصل آنفلوآنزا بیشتر بیمار می‌شوند و این بیماری عوارض جدی ایجاد می‌کند. اما اگر به آنفلوآنزا مبتلا شدید بهتر است قبل از مراجعه به بیمارستان با پزشک خود تماس بگیرید. بیشتر بخوانید: سرماخوردگی در بارداری

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها