همیشه متخصصان توصیه می کنند از غذای چرب دوری کنید اما نتیجه مطالعات جدید گویای حقایق عجیبی است. مطالعه جدید نشان می دهد جنین مادری که دارای رژیم غذایی پرچرب است بهبود چشمگیری در عملکرد سیناپسی دارد. یعنی رژیم غذای پرچرب در دوران بارداری از جنین در مقابل تغییرات در مغز که منجر به آلزایمر در آینده میشود محافظت می کند.
دومنیکو پراتیکو پژوهشگر ارشد از بنیاد تحقیقات آلزایمر اسکات ریچاردز آمریکا، در این باره میگوید: « مشخص شده است افرادی که مادرشان بعد از سن ۶۵ سال مبتلا به آلزایمر میشود در معرض ریسک بالا ابتلاء به این بیماری در همان سن قرار دارند. به نظر میرسد فاکتورهای ژنتیکی منتقل شده از مادر به نوزاد، توضیح اصلی این پدیده باشد، اما تاکنون هیچ ژنی در راستای توضیح انتقال بیماری آلزایمر از طریق مادر شناسایی نشده است.»
به گزارش مهر محققان معتقدند رژیم غذایی پرچرب مادر در زمان بارداری باعث بهبود چشمگیر عملکرد سیناپسی در مقایسه با مادران دارای رژیم غذایی نرمال میشود. سیناپسها که محل تلاقی نورونها هستند، نقش مهمی در یادگیری و تشکیل حافظه دارند.