محققان معتقدند مصرف بیش از حد چیپس سیب زمینی در دوران بارداری می تواند ریسک مشکلات را در این دوران بالا ببرد و حتی باعث رشد بد نوزادان شود.
تحقیقات نشان می دهد چیپس و روغن گیاهی حاوی چربی های اُمگا۶، به خصوص اسید لینولئیک، هستند و مصرف بیش از حد این مواد می تواند باعث بروز التهاب و افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان باردار شود.
دین اسکلی استاد دانشگاه گریفیت استرالیا، در این باره توضیح داد:« این مطالعه نشان می دهد برای زنان باردار توجه به تغذیه بسیار مهم است و مصرف بیش از حد یک نوع ماده غذایی خاص می تواند تاثیر منفی بر رشد نوزاد داشته باشد.مصرف اسید لینولئیک سه برابر توصیه روزانه در طول بارداری مضر است.»
محققان توصیه می کنند زنان در سن بارداری باید مصرف میزان اسیدلینولئیک را در رژیم غذایی شان کاهش دهند.