2783
چند نکته مهم در تهیه سوپ برای کودکان

چند نکته مهم در تهیه سوپ برای کودکان

1393/06/01 بازدید3723

 1. در ابتدا برای شروع سوپ دادن به کودک، در آن به اندازه یک تکه خورشتی، گوشت بدون چربی (گوشت گوسفند، مرغ یا گوساله) ، برنج و هویج بیاندازید.

2. هر سه روز یک بار یک نوع سبزی به سوپ اضافه کنید مانند جعفری، گشنیز، لوبیا سبز، کدو سبز، کرفس، گوجه فرنگی، کدو حلوایی.

3. به سوپ کودک نباید نمک، شکر یا چاشنی اضافه کرد.


4. بهتر است کدو، کرفس، لوبیا سبز را اول پخته و بعد به سوپ کودک اضافه نمود.

5. سبزی ها باید در آخــــرین لحظات پخت سوپ اضافه شود. در ظرف نیز باید بسته باشد تا ویتامین های آن از بین نرود.

6. استفاده از اسفناج تا پایان یکسالگی مجاز نبوده و نباید به سوپ شیرخوار اضافه شود.

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها