گرم کردن غذا کار ساده ای به نظر می رسد ، اما رعایت برخی اصول در این زمینه الزامی است ؛ چرا که غذای ولرم محل مناسبی برای زاد و ولد و رشد باکتری ها فراهم می آورد ، به ویژه آن که اگر بدون سرپوش در محیط گرم آشپزخانه قرار گیرد و چندین بار هم گرم شود ؛
* غذا را بیش از یک بار گرم نکنید ؛ چرا که غیر بهداشتی شده و مصرف آن خطرناک می شود
* اگر غذای کودک را به مقدار زیاد درست کرده اید ،هنگام گرم کردن به مقدار نیاز در یک قابلمه بریزید و گرم کنید ، سپس باقی ماندۀ غذا را بسته بندی کرده ، در یخچال قرار دهید . اگر هنوز هم کودک شما گرسنه به نظر می رسد ، دوباره مقدار کمی از غذا را گرم کنید و باقی مانده آن را در یخچال بگذارید ...
* مقدار کمی از غذای کودک را در یک ظرف ضدعفونی شده و مقاوم در برابر گرما ، که در آن رابا یک نعلبکی یا بشقاب کوچک بسته اید و داخل یک قابلمۀ کوچک ، که تا نصف از آب جوش پر شده قرار داده اید ،گرم کنید . یا این کهبا قاشق مقدار بیشتری از غذا را مستقیماً داخل قابلمه بریزید ، در آن را ببندید و آن را گرم کنید .
* مطمئن شوید که تمام قسمت های غذا گرم و داغ شده اند تا همۀ باکتری ها از بین رفته باشند . بهتر است غذا با دمای 70 درجه سانتیگراد ، حداقل 2 دقیقه داغ شود . پس از گرم شدن بگذارید غذا خود به خود سرد شود و قبل از دادن آن به کودک ، دمای غذا را امتحان کنید .