2777
2789
عنوان

خنده دارترین تاپیکها و عنوانهایی که توی نی نی سایت دیدین...

| مشاهده متن کامل بحث + 2633 بازدید | 101 پست
یه تاپیک بود دختره شات نامزدشو گذاشته بود  نامزدش ازش خواسته بود این دفعه که میاد خونشون دختره ...

😂😂😂

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
سلام عزیزم. خیلی ممنون ازت. پیامت واقعا حس خوبی بهم داد. من هیچوقت اینجا عضو نبودم ولی از وقتی عضو ش ...

عزیزم منم تو‌تایپیکی که زدم نظرت خیلی هوشمندانه وو عاقلانه بود دوست دارم ارتباطم با اینجور آدما بیشتر میشه چون حس میکنم با اینکه سنم کم نیست تو جامعه هم رفتم ولی اصلا سیاست ندارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟ 

داشتم یکی از تاپیک هارو می‌خوندم که انشای شما رو دیدم و حقیقتا انشاتون عالی بود.

میشه اگه حوصله دارید یه انشا با موضوع قلب آدمی برام بنویسید؟🌸

البته اگه نمیتونید مشکلی نداره نمی‌خوام به زحمت بیفتید‌🌹

دیدی بعضی آدما خیلی میخندن خیلی میخندنا بعد یچیزی میگی یهو میرن تو فکر.. سر به سر این آدما نزارین.. چون این ادما نابود شدن!:))            با افتخار طرفدار 7 تا فرشتم:)
عزیزم منم تو‌تایپیکی که زدم نظرت خیلی هوشمندانه وو عاقلانه بود دوست دارم ارتباطم با اینجور آدما بیشت ...

سلام عزیزم. خوبی؟ ببخشید پیام پستایی که توی تاپیکای خودم میذارن برام نمیاد. اصلا نمیدونستم اینجا این همه جلو رفته. منم خوشحال میشم دوستای خوبی داشته باشم  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
سلام عزیزم خوبی؟  داشتم یکی از تاپیک هارو می‌خوندم که انشای شما رو دیدم و حقیقتا انشاتون عالی ...

سلام عزیزم. مرسی تو خوبی؟ دیر نشده؟ اگه نه بگو برای چه پایه ایه و چند خط باشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اینا هیچکدوم عنوان نبوده هرجا میریم همین میبینیم

این عنوان ماکارونی در طبیعته:
ماکارونی توی پلوپز درست کردم برای سیزده بدر شوهرم خودشو کشت واسه شکمش

اسی اون تاپیک ماجرای سمیه ک قفل شده بگو از کجا فهمیدید اتاق برق نداشت ولی لامپاش روشن میشد بعضی وقتا ؟شاید برق داشت حالا اون هیچ این روح بود ک  روح چرا باید بخوابه؟ اونم با لامپ خاموش ؟ کدوم دانشگاه بود برم ببینم طبقه چندم بود؟اتاق ۶۷؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

سلام عزیزم من تا سطح متوسطی انگلیسی رفتم ولی پراکنده بوده و ادامه ندادم ‌ الان میخوام تموم کنم مدرکش بگیرم به نظرتون چیکار کنم ؟ دوره فشرده آنلاین خوب کجا برگزار میشه ؟ و اینکه معلم خصوصی بگیرم تا یه سطح خوبی فشرده بهم یاد بده بعد برم آموزشگاه بهتر نیست ؟

آلوچه تو واژن به پد حساسیت داشت عکس قسمت تناسلی خونی و پشمی شو گذاشته بوداینا فعلا یادم

یا خدا   

اینا واقعی هستن  

ای مهر تو در دل‌ها، وی مهر تو بر لب‌ها                وی شور تو در سرها، وی سِر تو در جان‌ها             تا عهد تو دربستم، عهد همه بشکستم                 بعد از تو روا باشد، نقض همه پیمان‌ها                 تا خار غم عشقت، آویخته در دامن                     کوته نظری باشد، رفتن به گلستان‌ها                     گر در طلبت رنجی، ما را برسد شاید                      چون عشق حرم باشد، سهل است بیابان‌ها           گویند مگو سعدی، چندین سخن از عشقش              می‌گویم و بعد از من، گویند به دوران‌ها

دیگه آلوچه نمیخورم  

اون از اقدس الویه که منی که عاشق الویه بودم چند ماهه نخوردم اینم از آلوچه   

خانوما شما هم به حال من دچار شدید یا هم آلوچه میخورید هم الویه؟؟؟

ای مهر تو در دل‌ها، وی مهر تو بر لب‌ها                وی شور تو در سرها، وی سِر تو در جان‌ها             تا عهد تو دربستم، عهد همه بشکستم                 بعد از تو روا باشد، نقض همه پیمان‌ها                 تا خار غم عشقت، آویخته در دامن                     کوته نظری باشد، رفتن به گلستان‌ها                     گر در طلبت رنجی، ما را برسد شاید                      چون عشق حرم باشد، سهل است بیابان‌ها           گویند مگو سعدی، چندین سخن از عشقش              می‌گویم و بعد از من، گویند به دوران‌ها

سلام اسی

نمیدونید چقدررر با تاپیک (داستان معمولی )تون گریع کردم خیلی 

نمیدونم وقتی جدایی بین دو عاشق یا دوکسی که خیلی همو دوست دارن میبینم ناخودآگاه اشکم در میاد مگه چی میشد تقدیر جوری بود اونا پیش هم میموندن .

وفک میکنم هیچی عشق حقیقی نمیشه خدا یه عشق حقیقی نصیب هممون کنه وثابت بمونه تا اخر عمر 🤲🏻❤️