2777
2789
عنوان

همسایمون آهنگ باز کرده از ۸صبح

629 بازدید | 30 پست

شوهر من دیر میاد از سر کار الان گیج نشسته 

(بینمون دیواره ک تلویزیون و زده ب همون دیوار )

حالا شهادت هم هست 

هرچی میگی قطعا درسته👌🏻یه عده لجن با من لجن😐😂 سرتو از سانروف بيرون نبر شايد يكي سر نداشته باشه 😔       گفتند ک او عاشق موهای بلند است 🥺🌼موهای من از عصر همان روز قارچی است😐                                                  میشه برا سلامتی مامانم و خواهرم صلوات بفرستی مهربونم🫂💚

تذکر دادم خره

هرچی میگی قطعا درسته👌🏻یه عده لجن با من لجن😐😂 سرتو از سانروف بيرون نبر شايد يكي سر نداشته باشه 😔       گفتند ک او عاشق موهای بلند است 🥺🌼موهای من از عصر همان روز قارچی است😐                                                  میشه برا سلامتی مامانم و خواهرم صلوات بفرستی مهربونم🫂💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میاین تاپیک آخر من🙏🏻

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان ۴ تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂

برو بگو شهادت به کنار

فرهنگ همسایگی داری یا نه

شعور چیز خوبیه

شاید یکی همیشه سرکاره یه امروزو میخواد بخوابه

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

منم ساعت۸ باصدای بچه های همسایه بیدار شدم داشتن بازی میکردن توکوچه بلندمیگفتن سنگ کاااااغذ قیجییییی

هوراااااااا

هی باز ازاول سنگ کاااغذ قیچییییی

هورااااااا

تازه خونه ویلایی هم‌هست.

بخدا هنوزم صداشون میاد دارن بازی جدیدمیکنن،چقدرم سحرخیزن بگو یه امروزمدرسه تعطیله بگیریدبخوابید

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
منم ساعت۸ باصدای بچه های همسایه بیدار شدم داشتن بازی میکردن توکوچه بلندمیگفتن سنگ کاااااغذ قیجییییی ...

ساعت هشت توکوچه

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻