2777
2789
سلام. می‌خواستم بدونم شماها از چه سنی شروع به کتاب خواندن برای بچه هاتون کردید؟ در کل توصیه می شه که از بارداری برای جنین کتاب خوند چون کاملا صداها رو می شنوه ولی دوست دارم درباره تجربیاتتون بدونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام... من پیش از این در حوزه ادبیات کودک کار می کردم اما حالا که باردار هستم دیگه سرکار رفتن تعطیل در حال حاضر کتاب خواندن را برای فرزندم شروع کردم. دستم را بر شکمم می گذارم با او حرف می زنم و گاهی برایش کتاب می خوانم... برای اینکه کودکی کتابخوان داشته باشید، هیچوقت زود نیست! زمان جنینی، نوزادی و نوپایی بهترین وقت است
یک سری کتاب لالایی هست که خیلی کتاب های خوبی هستند... مثلا لالا،لالاٰ گل لاله یا چند تا دیگه کلا من چند تا کتاب از یک سایت کتابفروشی هست آنلاین خریدم ازشون... سایتشون خوبه کتاب ها رو طبقه بندی کرده راحت میشه ازشون خرید کرد hodhod.com