2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه یلدای زیبای ما

| مشاهده متن کامل بحث + 8011 بازدید | 94 پست
چرا ما مسابقه هارو نمی‌بینیم باید تاپیک سنجاق بشه بالای سایت

تاپیک سنجاق شده بود مما هم براش تاپیک زدیم عزیزم

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما خیلی مهربونی ❤

عزیزم ممنونم لطف داری   

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

2805
حرفت زشته عزیزم هرکسی باامکاناتش درست میکنه

عزیزم یه سریا به امکانات و وضع مالی فکر نمیکنن فقط انتظاردارن همه سفره ها رنگی باشه 

بالاخره هرکسی با توجه به درکش دهنش رو باز میکنه❤

جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای
مانیا حقش نبود برنده بشه عکسش زشت بود 

خب عزیزم تو عکس سفره خودتو میذاشتی ۳ روزم تلاش میکردی اول میشدی

فکر نمیکنی الان با این حرفت ممکنه دل من بشکنه یا ناراحت شم؟ 

جایزه ی نگرفته رو کوفت ادم میکنید 

جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای
خب عزیزم تو عکس سفره خودتو میذاشتی ۳ روزم تلاش میکردی اول میشدی فکر نمیکنی الان با این حرفت ممکنه د ...

خودتم میدونی حق دوستانی بود که زحمت کشیده بودن سفره قشنگ تری انداخته بودند 

به هرحال کم بی عدالتی نیست تو این جامعه

مبارک باشه 

خودتم میدونی حق دوستانی بود که زحمت کشیده بودن سفره قشنگ تری انداخته بودند  به هرحال کم بی عدا ...

برنده شدن به تعداد رای بود نه زیبایی

تاپیک اخرم مختص شماست 

خدا نگهدار

مانیا حقش نبود برنده بشه عکسش زشت بود 

حرفتون خیلی خیلی بده

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف

سلام خانوم تهرانی خسته نباشین 

لطفا یه فکری به حال حذف تاپیک بکنین روزی ۶ تاپیک میتونیم بزنیم با این وضع جدید ۳ بار در هفته اونم فقط ۳ تاپیک میتونیم حذف کنیم 😑

از دیروز هم دارم لینک میذارم اخرش حذف نشده که هیچ کسی هم پاسخ گو نیست الان اینا چی میشن ؟

البته فقط اینا هم نیست مشکل تگ پروفایل بازیابی رمز و ... اینارو رسیدگی کنین ممنون

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف

مورد دیگه هم اینه که تعلیق بی جا دارین سر چیزای نامشخص که انگار دل بخواهی در موردش تصمیم گرفته میشه طرفو تعلیق میکنین از روی عدالت هم‌کاربر باز نمیشه عده ای تاپیک‌میزنن توهین و بحث و ... خیلی زود کاربریشون بر میگرده! 

ما درک کردیم کوتاه اومدیم خودمون هم اطلاع دادیم به کاربرا رعایت کنین ولی این حق کاربرا نیست

2810