میگمشب یلدا همه عزا دار و از لحاظ اقتصادی نابکد بودن که پ چطور کریسمس.....؟؟؟😂😂😂😂
شب یلدا هم همه باشکوه برگزار کردیم😊
ما چه میدونیم کسانی رو که امروز میبینیم، با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقهات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب میکند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشتهباشی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین از این حلقه خوشا هست اسباب بازیا دور اونو با این ریسه تولد سبز پیچیده بعد اون آدم برفی و گوزنم ...
خیلی خوشکله من میخوام با جوراب کریسمسی عکس بگیرم ایده داری برا من؟
ما چه میدونیم کسانی رو که امروز میبینیم، با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقهات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب میکند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشتهباشی.
میخوام بدونم خارجی ها هم عید نوروز یا نیمه شعبان ما رو جشن میگیرن؟؟ 😂😂😂😂😂😂شوخی فقط میکنم
اره میگیرن ما اصلا ...😂😂😂 میخوام بگم یه چیزیو این زبون باید کنترل کنم
#ایران_زمین. "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید، چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
نه پرسیدنی نیست 😂😂ناراحتیم نداره کنایه بود برای یه عده
#ایران_زمین. "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید، چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
عزیزم دیگه ی ریسه تولد چه هزینه ای داره ؟؟؟۲۰ تومن پول پفکچرخی😂
گلم بخدا منظورم شما نبودی .مبارک دختر گلت باشه انشاله.کلا منظورم تو سایت بود که شب یلدا همه ناله و وای تو این وضعیت چدا میگیرن میکردن.شوخی بود جمله ام.ناراحت نشی😂😍
عزیزم جوراب بپوش بعد ی قهوه نسکافه تو ی ماگ قشنگ چنتا از اون جعبه کادو کوچیکا بزار بچرخی تو نت ایده ...
زیاد سرچ زدم طرحاش سخته☹
گلم بخدا منظورم شما نبودی .مبارک دختر گلت باشه انشاله.کلا منظورم تو سایت بود که شب یلدا همه ناله و و ...
نه بابا ناراحت نشدم
میدونی اخه چیه الان خود من خدایی چون یلدا واسه خودمون دوست داریم تجملاتی باشه از آجیلش بگیر تا کیک و میوه اس بخاطر همینه که میگن توسایت اینجوری اما من خودم یلدا هم میز چیدم
تجملاتیم نیست میزم
همه چى رو به خدا بسپار ❤️بهت قول ميدم خدا دوست داره