2777
2789
عنوان

**** مسابقه عکس کوچولوهای بهمن 90****

| مشاهده متن کامل بحث + 248530 بازدید | 2806 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

4
5
7
منم با فاطیما موافقم...البته تو موضوعات معمولی مثلا لبخند...باز میشه جدا خلاقانه روئ نگاه کرد...چون خود اون حالت لبخند هم خوب تاثیرگذاره

اما من فعلا رای میدم به 5 برا خلاق
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
9

16

28

منم فکر میکنم در نورد بعضی سوژه ها میشه خلاقیت رو در نظر گرفت. مثلا در مورد خندیدن نی نی ها وافعا مهم این بود که خنده کدوم قشنگتره نه اینکه به مدل عکس یا محیط عکس امتیاز بدیم. خلاقیت با زیبایی متفاوته!
با تشکر از همه دوستایی که از راههای دور و نزدیک اومدن و تو مسابقه این هفته شرکت کردن.ههههههههههههه و با تاکید بر اینکه پاهای همه نینیها بسیار زیبا ،ظریف و شیک بودن آرای ماخوذه از کلیه شعب داخل کشور و بلاد کفر رو بدین شرح اعلام میکنم:

نفر اول - گلبرگ گل دختر میشا (17 رای)

Myup.ir | Image Hosting & Photo Sharing

نفرات دوم - عرشیا به همراه دوستان پسر رانیا جون
و
آریو کوچولو پسر لی لی
(12 رای)

نفر سوم - آرین جون پسر یاسمن گلی
(9 رای)

به هر چهار نفر تبریک میگم.

میشا جان ضمن تبریک قهرمانی این دوره خواهشمند است نسبت به تعیین موضوع هفته جاری اقدام فرمایید.
سلام سلام....... میبینم که نی نی من از پا شانسش بیشتر از سرش بوده. ههههههههه. شوخی کردم. ان شا الله که همه نی نی های ناز این تاپیک هر موقع و هر وقت پا به هر جایی می ذارن با خودشون خوش اقبالی و شانس و برکت بیارن.

مرسی از همه دوستای خوبم که به گلبرگ من رای دادین :)))))) و تبریک به بقیه مامانای گل برنده

خوب در مورد موضوع جدید، چون هنوز نی نی ها اغلب 4 ماهشونه و بیشتر تو محیط خونه هستند یه موضوع طبق سنشون انتخاب می کنم. " نی نی دمرو " ....... فکر کنم الان اغلب بچه ها می تونن وقتی رو شکم هستند سرشون رو بیارن بالا. ولی اگر سر روی زمین هم باشه هیچ فرقی نداره. مهم قشنگی عکس هست. با اجازه دوستان با توجه به مو ضوع این هفته 3 تا برنده انتخاب می کنیم + یه مامان خلاق.......پس زودی برید و عکس دمرو بگیرید که فکر کنم وقتی نی نی ها یاد بگیرن بنشینن یا 4 دست و پا راه برن دیگه تمایلی به شکم خوابیدن نداشته باشن و این عکس می تونه یادگاری خوبی واسه آلبومشون باشه.
دست رو هرچی میذاری میگن مشکل ما الان اینه؟ نه آقاجون، مشکل ما این طرز فکر توئه که میخوای یهو همه چی خوب بشه. باید از یه جا شروع کرد دیگه.....
تبریک میگم به برنده های نازمون و پاهای خوشگلشونننننننننن
باعث خوشحالیه که از این مسابقه استقبال کردید ........ امید وارم که باعث دلخوری برای دوستای خوبم نباشه ...
میریم برای انداختن عکس دمروووووووووووووو
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست. با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد.
تبریک به نینیهای ناز برنده و پاهاشون! و ماماناشون

حیف شد تو زمان رای دادن دسترسی به نت نداشتم نتونستم رای بدم.

ولی عوضش الان اومدم که اولین عکس رو بذارم، چون آنقدر کمبود وقت دارم که نمیرسم عکس جدید بگیرم و شاید حتی دیگه تا آخرای هفته وقت نکنم بیام نت!!

پس

شماره 1

آرتا و دوستان دمر

یک نفس دور از تو باشم مرده ام ...........
زندگی جز مرگ در پای تو نیست