2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس لوازم آرایش من

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 887 پست
مرسی مریم جووووووووون.....لطف کردی..... ایشالا مسابقه بعدی هم بهمون خوش بگذرههههههههههه
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم مونا برنده شدی تبریک اما کاربری مامان ترمه هم حرف بدی نزد باید به سازندهی میزآرایشت رأی میدادن من الان عکستو دیدم جز آیننه شما چیزی معلوم نیس ک. بهرحال بهتون رأی دادن

خدایا! ببخشید ما انقدر غر میزنیم ها   

برنده های عزیز تبریک میگم بهتون مخصوصا مونا و باربی عزیزم لواشک و آرزو جونم ایده تون خیلی خوب بود من به چهارتاتون رای داده بودم😍😍😍😍

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

البته به کوروت وتیارا وشیدی و میسایم رای دادم اونام خیلی قشنگ بود
فلافلم یادم نمیاد میزشو😢😢😢

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

سلام تبریک میگم به برندگان ولی نفر اول واسم خیلی جالب بود با آیه الکرسی....البته ایشون حق تبلیغ داشتن و استفاده کردن دیگه
مونا جان به شمام تبریک میگم ولی نظر ترمه هم محترمه خوب میز شما یه سری مخالف داشت یه سری موافق شما باید انتقاد پذیر باشی دوستم
خانم تهرانی بنطر من باید بگین ترمه کاربر دوم کیه ! اون که دل و جرات نداشت با اسم اصلیش بیاد شماهم نمیخواین بگین؟! هر کی یه کاربری تو چنته داره واسه روز مبادا رو میکنه اینکه نشد !!!
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
کاربرای عزیز که با اسم دیگه ای میاین و نطر میذارین این معناش اینه که حرفتون انقدر ارزش نداره که با کاربری اصلیتون بگین !! بهتر نیست حرف بی ارزش رو نزنین ؟!
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
من انتقادایی که بهم شد و تو کامنتام هست و برام محترم بود اما شما در جریان نیستین شایدم هستین.که این مدت چقد منو اذیت کردن و اینکه اون کاربر کاربری دوم یه نفره که فقط به همین قصد عضو شده بوده از تعداد پستاش معلومه هستیا جون😁😁😂😂 مرسی عزیزم
2810