2777
2789
عنوان

خانما کسی بوده ماه آخر بارداریش ترشح خونی ببینه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4882 بازدید | 25 پست

من شب زایمان ترشح صورتی دیدم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگی ترشحت چه جوری بود؟؟؟؟ مال من شفاف بی رنگ با رگه خون

ترشح رنگ صورتی کمرنگ ،رگه یادم نیس داش یا ن🤔

ولی صورتی بود و یجور پررنگ تر و بیشتر میشد هرساعت انگار

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
 بی دخول تحریک شده یعنی؟

وقتی شما تحریک میشی و به ارگاسم میرسی تو بدنت هورمون اوکسی توسین ترشح میشه که باعث شل شدن دهانه رحم و حتی شروع زایمان میشه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

ترشح خونی علامت شروع زایمانه ... حالا واسه یکی چند ساعت بعد واسه یکی چند روز بعد زایمان اتفاق میفته... زمانش ثابت نیس

نگران نباش، خطر رو رد کردی دنیا هم بیاد مشکلی نیس

در ضمن ارضا شدنت ربطی به لک دیدنت نداره، مگر اینکه ممنوعیت داشته باشید و دکتر گفته باش رابطه ممنوع! 

، مثلا دهانه رحمت نرم یا باز  باشه یا  سرویکست کم باشه.... 

وگرنه ی ارضا شدن در این هفته ها باعث شروع زایمان نمیشه 

خونریزی میتونه نشونه حاملگی مولار باشه. حتماااا با یه پزشک صحبت کن و علائمت رو بگو. می تونی با دکتر یاسمن مددی سریع یه نوبت بگیری و صحبت کنی. نگرانیت بر طرف میشه. ایشون تو سامانه ماوراطب هم نوبت دهی دارن.