2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاید؟؟؟؟؟😲😲😲

1091 بازدید | 40 پست
سلام من یکسال نیست ازدواج کردم هرجا میرم میشینم مادر شوهر و پدرشوهر همش میگن بچه بیارید و...... ما بزرگ میکنیم و نگهش میداریم.حتی کار بجایی رسیده که میگن شما بی عرضه اید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این مسِله خیلی خصوصیه بگید هروقت امادگیشو داشتیم اگر از روی دلسوزی میگن خنده خنده ردش کن بره
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
همیشه با خنده گفتیم بچه چیه خب خودتون بیارید همشم تکرار میکنن دیگه موندم چی بگم
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢
من خودم بعد چند سال اقدام کردم. ولی اگه زمان به عقب بر می گشت زود تر اقدام می کردم. تو هم فکراتو بکن اگه اوکی هستی بزار حامله بشی. بازم نظر خودت شرطه
ﺧــــﺪﺍﯾـــﺎ... ﺑﺎﺭﻫﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﺟﺎﯾﯽ ﺩﺳﺘﻢ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﯽ ﮐﻪ . ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﯽ ﻣﭽﻢ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﻓﺮﺩﺍ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺁﻧﮑﻪ... ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺷﻢ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ...
من قدم 165 وزنم 58 واقعا نرمالم خودشون کلا ادمای بخوری هستن همش به من گیر نمیدن تو لاغری.......نمیخوری با حالت تمسخر انقد اذیت میشم
مینو جان من با مادر شوهر اینا تو یه اپارتمانیم دوست دارم جدا شیم بعد چون میدونم دخالت ها باعث میشه رص بخورم
فاطمه زهرا جان نه فکر نکم. من که ندیدم
ﺧــــﺪﺍﯾـــﺎ... ﺑﺎﺭﻫﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﺟﺎﯾﯽ ﺩﺳﺘﻢ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﯽ ﮐﻪ . ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﯽ ﻣﭽﻢ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﻓﺮﺩﺍ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺁﻧﮑﻪ... ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺷﻢ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ...
نه گلی نگید بچه چیه خوب نگرانند که نکنه بی خیاله بچه باشید -بگید خودمون برنامشو ریختیم فعلا هم دکتر گفته نباید استرس داشته باشم
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
منم مادر شوهرم یکسال بعد همینو میگفت البته نمیگفت بی عرضه این دلش میخواست زودتر بچه دار بشیم غیر مستقیم میگفت، ما اون موقع بچه نمیخواستیم و تصمیم گرفته بودیم سه سال بعد بچه بیاریم یه بار اینو بهش گفتیم که ما الان شرایطش رو نداریم و فلان برنامه ها رو داریم و سال ۹۴ بچه دار میشیم اون بنده خدا هم پذیرفت و دیگه حرفی نزد الان هم باردارم،شاید نگرانه فکر میکنه بچه دار نمیشین چون دور از جون نازایی زیاد شده بگو فعلا نمیخوایم
خدای مهربون باراد جونم رو صحیح و سالم بذار بغلم.ممنونم ازت
من ادم خجالتی ام میگن کپ میکنم یجورایی از حاملگی واهمه دهرم تا حالا حتی بهش فکرم نکردم درکم میکنید؟؟؟؟
2810