امروز: من در مورد حسابرسی از خودم کاملا صادق هستم، پس میتوانم بیاموزم چرا وقتی از خودم حسابرسی میکنم رنج میکشم
از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ربطی ب مرد یا زن بودن نداره من حرفه حق و زدم شما هرجور راحتی برداشت کن دلیل بر به چشم اومدن ن ...
من درست حرف زدم حتی شما گفتی شما هم از موتوری جنس بگیرر بازم من خندیدم و به شوخی ردش کردم گفتم منم از همون مییگرم شما باز ادامه دادی عزیزم.من اصلا ندونستم استارتر اقااااس وگرنه اصلا جوابشو نمیدادم حتی بعدش امضاشو دیدم.
مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
من کی گفتم از موتوری جنس بگیر😐 کامنتا قاطی شد فک کنم اصلا استارتر خانم هم باشه بلانسبتت ی ...
حالا یا شما یا اون کاربر دیگه. شما اولین بار لابد منو میبینی اینجااا چون من هرکی یک جمله عجیب غریب بگه میگم ساقیتو عوض کن از موتوری جنس نگیررر وواقعا هم جوابی بعدش همه خنده دارچون میان میگن ما خودمون ساقی هستیم و......اینجا نمیدونم چرا جنگ شد
مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
حالا یا شما یا اون کاربر دیگه. شما اولین بار لابد منو میبینی اینجااا چون من هرکی یک جمله عجیب غریب ب ...
من از شما معذرت میخوام ادامه ندید