2777
2789
عنوان

پای پسری که پول نداره ولی عاشقه بمونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4569 بازدید | 65 پست

خیلیا بهت میگن اشتباهه نمون

ولی شما به دل خودت نگاه کن حاضری با کسی که دوستت نداره ولی پولداره زندگی کنی؟ بنظرت کدوم قشنگ تره و بهتر 

من که موندم و پشیمون نیستم تازه عشق من تحصیلات آنچنانی هم نداره ولی خب همین که دوسم داره اخلاقش خوبه پاکه و اهل چیزی نیست و داره زحمت می کشه و روی پای خودشه و سر سفره ای بزرگ شده که از راه حروم به دست نیومده برام کافیه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو سال پیش من با ۲۵۰ ملیون میتونستم یه واحد نقلی بخرم

الان با ۲۵۰ تومن یه ماشین آشغال از سایپا میشه خرید

پراید۲۰۰ تومن شده

سال به سال بدتره

میدویی نمیزسی میدویی نمیرسی

ولی اگه یه خونه نقلی هم باشه پول پس انداز میشه

میشه با عشق خونرو گرم کرد پیشرفت کرد کم کم

خیلیا بهت میگن اشتباهه نمون ولی شما به دل خودت نگاه کن حاضری با کسی که دوستت نداره ولی پولداره زندگ ...

اره واقعا میفهمم زندگی پولداری ولی با اخلاق بد یا کسی که دوست نداره چقد مسخرس :) 

کاربری دست دو نفر 🙌

عزیزم اگ توام عاشقشی پاش بمون اینام ک میگن عشق برات ابو نون نمیشه باید ب این فک کرد ک تو اینو ول کردی ولی هنوز دلت پیشش بود چی مثلا الان خوده من ن عاشق شوهرمم ن پول داره هیچی این وسط دارم الکی ادامه میدم 😃دلگرم بودن ب عشق خودش یواش یواش همچیو میسازه 

وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊
خیلی از من کوشاتر هست ولی خداوکیلی چند سال باید کار بکنه یه خونه بخره؟ معمولا برای پسرا پدراشون میخر ...

اینو بدون زندگی با کسی ک دوستش نداری پیرت میکنه اما سعی کن عاقلانه هم تصمیم بگیری نه خیلی بی‌خیال دلت شو نه اینکه خیلی عاشقانه تصمیم بگیر ،به این ک کجا زندگی میکنین آقا چقدر درآمد داره و کلا شم اقتصادی اش چطوره هم بستکی داره

خیلیا بهت میگن اشتباهه نمون ولی شما به دل خودت نگاه کن حاضری با کسی که دوستت نداره ولی پولداره زندگ ...

خوب مردی که دوستت نداره اصلا نمیاد بگیرتت که

این چه مثالیه

الان پسراییکه دوست دارن نمیان خواستگاری

بعد شما میگی حاضری با یکی ازدواج کنی که دوستت نداره😅

اونی که دوست نداشته باشه مغز خر خورده بره خواستگاری کسی که دوسش نداره؟

پسری که خرجش رو خونه ش رو باباش بخره مرد نیست 

خدایی الان نمیشه خرید صد سال باید کار کنه اگرم اجاره کنه همه درآمدش میره برا اجاره :( 

کاربری دست دو نفر 🙌
من واقعا طرف مقابلتو نمیشناسم اما مردا  اکثرا عشق دوران بی پولیشونو ی روز فراموش می کنن اونم مو ...

آفرین بهت،من وقتی هیچی نداشت زنش شدم با حمایت خودم و خانواده ام ب همه چی رسید بعد رفت دنبال ی دختر ۱۷سال از خودش کوچیکتر گفت عاشق شدیم

خوب مردی که دوستت نداره اصلا نمیاد بگیرتت که این چه مثالیه الان پسراییکه دوست دارن نمیان خواستگاری ...

بله خواستگارهای سنتی همینن میدونی من چنتا داشتم؟  براشون فرقی نمیکنه کی فقط یه دختر میخوان بگیرن

کاربری دست دو نفر 🙌
اره واقعا میفهمم زندگی پولداری ولی با اخلاق بد یا کسی که دوست نداره چقد مسخرس :) 

یه خونه نقلی نه یه خونه بزرگ

کسی که یه دخترو دوس نداره نمیره خواستگاری که میگید اگه با مرد پولداری که دوست نداره باشی سخت تره

اون که دختری و دوس نداره نمیاد بگیرتش ک

آفرین بهت،من وقتی هیچی نداشت زنش شدم با حمایت خودم و خانواده ام ب همه چی رسید بعد رفت دنبال ی دختر ۱ ...

واقعا دهن اونی که گفته زنا رو موقع بی پولی و مردا رو موقع پولداری باید شناخت رو بوسید