2777
2789
عنوان

پای پسری که پول نداره ولی عاشقه بمونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4569 بازدید | 65 پست
فقط نمیخوام از خانواده زخم زبون بشنوم دلم آرامش میخواد همین :)

زندای پر از فراز ونشیبه .یه گوشت در باشه یکی دروازه.بنظر من بی پولی رو میشه تحکل کرد ولی آدم هرزه رو نه.یه مدت باهاش باش بعدش یه کاغذ بردار خوبی‌اش بنویس بدیاش رو هم بنویس .ببین کدوم بیشتره.بخدا تو این دورو زمون مرد خوب کم پیدا میشه.کم نیستن آدمای دورو ورم که روز اول زندگی خودشون بودن ولباس تنشون الان همه چی دارن.

من موندم... خیلی سختی ها تا حالا از سر گذروندیم ولی الحمدلله خوشی ها بیشتر بوده 😊  البته همسر ...

هعی🥺🤧میدونی توی ایران حتی اگه پسر اهل تلاش باشه ولی ارثی چیزی بهش نرسه فایده نداره 

کاربری دست دو نفر 🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دبگه در این حد هم نیست عزیزم دارم میگم شاغله فقط خونه ماشین نداره و باباشم فکر نکنم کمکی کنه &n ...

خب دورت بگردم 

بدون خونه میخای بری تو چادر زندگی کنی؟ 

یکم جمع و جور کنید خونه بگیرید بعد با خیال راحت به پاش بمون

خب دورت بگردم  بدون خونه میخای بری تو چادر زندگی کنی؟  یکم جمع و جور کنید خونه بگیرید بع ...

اوهوم بهش گفتم گفت به فکر هستم 

با اینکه حتی باهاش رابطه ندارم😐فقط ازم خواسته آشنا بشیم ☹

کاربری دست دو نفر 🙌
بستگی به خودت داره  من بودم اگه واقعا اخلاقش خوب بود واهل پیشرفت وتلاش باشه  پاش میموندم& ...

من حس میکنم خودمون در یک سطح هستیم حتی از نظر تحصیلی و موقعیت اجتماعی بالاتر از منه ولی خانواده هامون اصلا و ابدا در یک سطح نیستن اونا پایین تر هستن 

کاربری دست دو نفر 🙌

خرید خونه و ماشین برای یک فرد ۴۰ ساله هم سخته چه برسه یک انسان جوون تر 

شما عزیزم خودت شاغل نیستی،پس چه توقعی از اون پسر داری؟

صفر صفر که نیستن 

بی پولی به کسی میگن که صفر باشه 

ایشون شاغل هست 

بستگی به خودتون دارید همه چیز

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

بنظر من این دوره زمونه پول نداشته باشی پشتوانه هم نداشته باشی زندگی دولم نداره

چون وارد ازدواج بشی میفهمی چقدر سخته

نمیتونی با کمبودا کنار بیای

از همه بدتر بخای قسطی خرید کنین

از همه بدتر چشم اطرافیان به زندگیت باشه

از همه بدتر نیازهات برآورده نشه

این حسرت ها زندگی و عشق و خراب میکنه

چون بی پولی بخث و جدل زیاد میاره تو زندگی

بنظر من نباید برای ازدواج عجله کرد

بستگی به خودت داره من خودم شاغلم ولی جز معیارام خونه و ماشین نیس چون طرف جوونه یه وقتی نیاز داره که بتونه تعمین کنه نمیشه چیزی که یه نفر توی چندسال بدست اورده یا ارثیش بوده رو از یه جوون توقع داشت ولی بازم بستگی به تو داره حتما برات خیلی مهمه که توی ذهنت امده اگه میدونی نمیتونی بزار کنار چون فردا روز احتمال غر زدنت و شکایت از اوضاعت زیاده

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
بیشتر ببینید

شناختت از خودت چقدره؟ اگه آدم پولکی ای نیستی؛ میتونی با خوبیاش و یه حقوق معمولی زندگی کنی. اگه پولکی هستی ینی ادمی هستی که اهل خرج کردن و بریز بپاشی و کلا به خودت میرسی و واسه خودت خوب خرج میکنی، فکرشم از سرت بیرون کن‌. چون بعدها فقط عذاب میکشی 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

خب بستگی به شغلش داره به روحیات خودش ک اهل کار و پیشرفت هس یا نه باید بشناسیش واقعا اخلاق مهمترین چی ...

خیلی از من کوشاتر هست ولی خداوکیلی چند سال باید کار بکنه یه خونه بخره؟ معمولا برای پسرا پدراشون میخرن دیگه تو این دوره زمونه 

خواستگار داشتم که همه چیز داشته ولی خب رفتار و اخلاقش رو دوست نداشتم ☹ 

کاربری دست دو نفر 🙌

من واقعا طرف مقابلتو نمیشناسم اما مردا  اکثرا عشق دوران بی پولیشونو ی روز فراموش می کنن اونم موقعی که پولدار میشن.من واقعا اصلا دلم نمی خواد با یکی پایین تر از خودم از نظر مالی ازدواج کنم و پا به پاش زحمت بکشم و بسازم زندگی رو اخر بره با یکی دیگه.