2777
2789
عنوان

لطفا همه بیان می گن احتمالش هست جنین مرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 37 بازدید | 26 پست
عزیزم برای خواهر من تو ۷ماهش یکی از همین دکترای بیمارستان که بی سوادن گفته بود باید سقط شه بچت مرده الان خواهر زادم ۱۲سالشه .حالا چه برسه ماماها و پرستارای بیمارستان .به حرفشون گوش. نکن ولی حتما برو دکتر دیگه معاینت کنه صدای قلبشو بشنوی
سلام عزیزم برو بیمارستان یا یه دکتر دیگه چک کن چرا سه روزه نرفتی
انشالله خیره
صلواتکدومتون معجزه کرد یدونه واسه دخترم میفرستید؟ یدونه واسه دخترم بفرست لطفا واسه خوشبختیش واسه انسان بودن و موفق بودنش 😍امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی...از وقتی ازتون خواستم واسه موقعیت کاری من و همسرم صلوات بفرستید خیلی خوبتره همه چی ...واقعا ممنونم...خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نترس عزیزم اول برو یه سونوبده خیالتو راحت کن منم تو13هفتگی بارداریم لک دیدم و کمردردشدید از خواب بیدارشدم سریع رفتم سونو گفت طوری نیست فقط ٢هفته استراحت مطلق باش خوب میشی
نینی ای من از 14 هفتگی تکون میخوردن گل من ... بعضیا زود میفهمن جنین ها زود تکون میخورن
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
ای بابا حالا چطور ازت خبر بگیریم
صلواتکدومتون معجزه کرد یدونه واسه دخترم میفرستید؟ یدونه واسه دخترم بفرست لطفا واسه خوشبختیش واسه انسان بودن و موفق بودنش 😍امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی...از وقتی ازتون خواستم واسه موقعیت کاری من و همسرم صلوات بفرستید خیلی خوبتره همه چی ...واقعا ممنونم...خدایا شکرت