2777
2789
عنوان

سن حرف زدن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 22926 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر منم الان 13 ماهشه بابا مامان نی نی چیه کیه بو میگه نمی تونه راه بره تازگی ها کمی تنها وایمیسه برا خودش دست میزنه و سریع می افته
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
استرس نداشته با ش اطرفیان همیشه میخوان بگن بچه ما زرنگتره زرنگ بودن به زود راه رفتم و زود دندون در اوردن و زود حرف زدن نیست. پسر من حرفاشو با اشاره به من خوب میفهمونه
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
با بچت زیاد حرف بزن با جملات کوتاه و ساده مطمن باش خوب گوش میده و تو حرف زدن باهات مشارکت میکنه شاید کلمات نامفهوم بگه اما حرفاشو تایید کن و توجه کن تا تشویق بشه و زمانی که با خودش داره حرف میزنه سعی کن ازش سوال و جواب کنی
نه دروغ نمی گن منظورم این بود که همیشه بچه هایی که زود راه میرن زود حرف میزن زرنگتر نیستن.