2777
2789
عنوان

آی یو آی موفق

| مشاهده متن کامل بحث + 37769 بازدید | 85 پست
خب بعدش سروقت پریود شدی یا جابجا شد تاریخش.نکنه منم مثل شما شدم.

عزیزم من دو‌ روز لکه بینی شدم

بعد خونریزی کامل کردم

رفتم دکترم

شما وقتی آمپول می‌زنی ۱۴ روز بعد باید پریود بشی

من ۵ روز جلوتر  از موعود به لکه بینی بعد خونریزی افتادم که از نظر علمی منطقی نیس

دکتر گفت احتمالا لانه گزینی موفق نبوده و از بین رفته بارداری

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستی؟🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من دو‌ روز لکه بینی شدم بعد خونریزی کامل کردم رفتم دکترم شما وقتی آمپول می‌زنی ۱۴ روز بعد ب ...

منظور اون آمپولی که قبل عمل میزنیم برای ازاد شدن تخمک؟خوب من هم از دوازدهمین روز لکه بینی دارم ولی مستمر نیست اما پریود هم نمیشم موعدم اول دی هست اما از ۲۴ام آذر لکه بینی دارم.اگه همون امپولی رو میگید که قبل عمل زدم پس باید الان پریود میشدم چون دهم زدمش.پس نکنه ۲۴ام همون پریودیم هست که اینطوری با لکه بینی هست جون میشه ۱۴روز بعد امپول.

یا رب نظر تو برنگردد🤲
منظور اون آمپولی که قبل عمل میزنیم برای ازاد شدن تخمک؟خوب من هم از دوازدهمین روز لکه بینی دارم ولی م ...

وقتی آمپول میزنید ۳۶ ساعت بعد تخمک آزاد میشه

از آزاد شدن تخمک حساب کنید ۱۴ روز بعدش تقریبا ۱۶ روز بعد زدن آمپول موعد پریودی میشه

۱۴ روز بعد از آی یو آی

وقتی آمپول میزنید ۳۶ ساعت بعد تخمک آزاد میشه از آزاد شدن تخمک حساب کنید ۱۴ روز بعدش تقریبا ۱۶ روز ب ...

اهان ممنون از توضیحت من ۱۲روز بعد ای یو ای لکه بینی رو شروع کردم اما هنوز تبدیل به پریود نشده.خدا کنه دردسر نشه.

یا رب نظر تو برنگردد🤲
اهان ممنون از توضیحت من ۱۲روز بعد ای یو ای لکه بینی رو شروع کردم اما هنوز تبدیل به پریود نشده.خدا کن ...

عزیزم من امروز ظهر لکه بینی شدم زیاد

خون آبه صورتی

سریع رفتم دکتر

گفت شیافم رو دو تا کنم

استرادیول هم دو تا

اگه خونریزی بیشتر شد استرادیول رو ۳ تا کنم

عزیزم من امروز ظهر لکه بینی شدم زیاد خون آبه صورتی سریع رفتم دکتر گفت شیافم رو دو تا کنم استرادی ...

من از همون اول شیاف و استرادیول دوتا بود اخه بدبختی اینجاست که زیاد نمیشه فقط لکه بینی هست و اونم یکی دوبار در روز و بعضی روزا هم هیچی.

یا رب نظر تو برنگردد🤲
من از همون اول شیاف و استرادیول دوتا بود اخه بدبختی اینجاست که زیاد نمیشه فقط لکه بینی هست و اونم یک ...

برو دکترت

این لک لانه گزینیه

من الان دکتر بودم گفت نگران نباش برو استراحت کن

ان شاءالله به حق حضرت معصومه به زودی خبر بارداریتو میدی.نائب الزیاره ما هم باش.

ان شاءالله عزیزم خیلی دعا کن برام 

منم حتما نائب الزیاره هستم