2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم لاغریمو دوست نداره 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2893 بازدید | 103 پست
عزمزم چ چیزایی نخوردی که وزنت پایین اومد قندات کنترل شدس

آره قندمو تقریبا کنترل کردم..... همه چیزای مغازه ای مثل کیک وبسکوییت ونوشیدنی ها وهرچیزی که فکرشو کنی حذف کردم.... شیرینی‌جات وقندای مصنوعی همه حذف..... نون سفید حذف به جاش نون سنگک اونم کم.... برنج وماکارونی خیییییلی کم..... بیشتر سبزیجات وصیفی جات وحبوبات.... مرغ ماهی وگوشت... پنیرکم چرب وتخم مرغ وگردو آجیل اینا رو میخورم.... میوه هم روزی دو تا دونه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چن بود قندات عزیزم عسلم میشه خوزد

توی تایپکای قبلم هست من که عسل نمیخورم.... تو این چند ماه یه حبه قند هم نخوردم.... شاید رژیم من اشتباه باشه.... موهام خیلی میریزه ولاغر شدم.... باید دکتر تغذیه برات رژیم بنویسه این جوری خیلی بهتره.... شما قندت بالاست؟؟ 

حالا چه اصراریه که چاق باشی

شوهرت همه جوره باید دوستت داشته باشه

حتما یه جوری هست که معذبی😥 تو مواظب قند و سلامتیت باشه ناراحتی براش سمه

درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز                                 با تچکر

تا حالا ندیده بودم کسی از لاغری گریه کنه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
چند کیلویی؟؟ 

با زور۵۰کیلو

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

عزیزم روی اعتماد به نفست کار‌کن. طرف یک دست و یک پا نداره خودشو بیشتر قبول داره. دوما قند زیاد ادم کور میکنه ‌پاهاشو قطع میکنن به چه بهایی میخواد خودتو نابود کنی.  چاقی یک بیماریه که بعدش قند و کلسترول هزاران بیماری همراهش میاد . 

انشالله بلا ب دور باشع چقد شوهرت دوستت داره خدابرا هم نگهتون داره کیف کردم ک بعدچندساله عاشق همید

من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم.       تویی که اینو میخونی برسی به ارزوهات. ♥