2777
2789
عنوان

کتابخون ها و اهل کتاب ها یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 27 پست
انگیزشی من ازش شنیدم  ولی میخوام بهش هدیه بدم نمیدونم کتاب در مورد موفقیت هدیه بدم بهش یا کتاب ...

اوکی تاپیکامو بخونی کلی کتاب با خلاصه مختصر معرفی کردم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انگیزشی من ازش شنیدم  ولی میخوام بهش هدیه بدم نمیدونم کتاب در مورد موفقیت هدیه بدم بهش یا کتاب ...

اگه علاقه مندیش تو این حوزه اس همین مدل کتاب ها هدیه بده 

ممکنه حوزه های دیگه خوشحالش نکنه

او پروردگار غیر ممکن هاست و تو برای ممکن ها گریه میکنی ؟؟؟؟                    
من کتابای باحال دوست دارم مثلا تعبیر خواب راجب ارواح و قیامت و عالم ذر و بهشت جهنم راجب چیزایی ک ...

خونه ما پر از این کتاباست

همسر جان عاشق عوالم بالا ست 

من بخوام بخرم از این نوع کتابا میخرم

ببخشید چون اهل کتاب هستید میپرسم اسن دو کتاب رو خوندید؟ مثل خون در رگ های من و آیدا در اینه 

بله مثل خون در رگ های منو خوندم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
قشنگ هست ؟ برای هدیه به اقا؟

اره کتاب خوبیه ولی برای خودم انتخاب سوم چهارمه

انتخاب اولتون چی هست جسارتا 

شور زندگي

كتابخانه نيمه شب

ممنونم .  شور زندگی در چه موردی هست

زندگينامس عزيزم