2777
2789
عنوان

امروز تولد پسرم🎂💎🎀✨🌾💐💙🎉👑

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 139 پست
الهی تولدش  مبارک و انشالله خوشبخت و عاقبت به خیر بشن  و سایه ی شما و همسرتون بالا سرش ب ...

الهی آمین خیلی ممنونم از دعاهای زیباتون😘 

خدا عزیزانتون رو سلامت حفظ کنه🙏✨

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قشنگ کشیده نسبت به سنش😍😍😍

خیلی ممنونم عزیزم لطف دارید شما سلامت باشید 🙏💙✨😘

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
الهیییی تولدش مبارک باشه عزیزمممم ایشالا ۱۲۰ ساله بشه ایشالا عاقبت به خیر و موفق باشه براش بهترینارو ...

خیلی ممنونم عزیزم از دعای خیرتون 😘🙏♥️ 

سلامت باشید 

مبارکش باشه. امروز تولد شوهرم منم هست

خیلی ممنونم عزیزم 😘

تولد همسرتون هم مبارک باشه 🌸🙏

تولدش مبارک  ایشالله عمری طولانی و با عزت داشته باشه و مایه افتخارتون بشه🥰🌱🌱

الهی آمین خیلی ممنونم گلم از دعاهای خیرتون سلامت باشید 😘🙏🌸✨

ای جان خدا حفظش کنه  تولدش مبارک باشه وهمیشه سالم و سلامت باشه در کنار خانواده  منم پسرم ...

خیلی ممنونم عزیزم الهی آمین 🌸✨😘

ان شاالله خدا پسر شما رو هم حفظ کنه عزیزم🙏

ای جوووون دلم😘😘😘😘🤩😍😍😍😍😍 تولدت مبارک پسر قشنگم💖 الهی ۱۰۰۰ساله بشی،درکنار مامان وبابا سلا ...

خیلی ممنونم عزیز دلم از دعاهای قشنگتون😍😘 

سلامت و عاقبت بخیر باشید ان شاالله 💖🌸

ان شاالله باعث افتخار و سربلندیت بشه و آینده خوبی رو برای خودش رقم بزنه.

الهی آمین عزیزم خیلی ممنونم از دعاهای خیرتون گلم سلامت باشید 🙏♥️🌸😘

خیلی ممنونم عزیزم لطف دارید شما سلامت باشید 🙏💙✨😘

شما هم همین طور

مدیر عامل کارخونه تولید رشته تحصیلی هستم😎😎😎 (این بخش امضام فان است) من همون دختریم که قول دادم برای هدفام هر روز بجنگم محکم که تا حدی هم موفق شدم امیدوارم بقیه راه هم درست برم 🧡🧡🧡هر چه تیر زدی زخم نشد جوانه شد  🌱🌱🌱   با افتخار یه نویسنده ام😌 (و عاشق شغلمم هستم😎) یکی از اهداف امسالم چاپ کتابم کار های ادیت هم  انجام میدم گاهی آقایون درخواست قبول نمی کنم (راستی سال تولدم رو تو امضام به شوخی نوشتم ولی متولد ۲۹آبانم ) زندگی یادم داد ذات هیچ آدمی بد نیست!):
2810