2777
2789
عنوان

امروز تولد پسرم🎂💎🎀✨🌾💐💙🎉👑

848 بازدید | 139 پست

سلام امروز ۲۷ آذر تولد پسرم هست 🥰

ممنون میشم برای سلامتی و خوشبختی و موفقیتش دعای خوب بکنید خیلی ممنونم از دعای خیرتون🙏💖 

الهی که خودتون و عزیزانتون در پناه خداوند و چهارده معصوم سلامت و شاد و عاقبت بخیر باشید ♥️

منم از طرف تک تکتون دعای سلامتی امام زمان رو میخونم 💚

پیش دبستانی می‌ره و خیلی هم علاقه داره✨💙

امروز بازی فینال جام جهانی هم هست بین آرژانتین و فرانسه ، هر دوتاشون قوی هستند به پسرم میگم کدومشون می‌بره قهرمان میشه؟ میگه بازیکن قوی دارند؟ میگم آره آرژانتین مسی داره فرانسه امباپه بعد میگه هر کدوم قوی تره مثلا آرژانتین بعد میگه نه فرانسه میبره 😅 

عکس یکی از نقاشی هاش رو پست بعد میذارم یادگاری بمونه 😍

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

تولدش مبارک عزیزدلم

انشالله خوشبختیشو ببینی گلم

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه ❤❤❤❤ ایشالله خوشبخت بشه 

مدیر عامل کارخونه تولید رشته تحصیلی هستم😎😎😎 (این بخش امضام فان است) من همون دختریم که قول دادم برای هدفام هر روز بجنگم محکم که تا حدی هم موفق شدم امیدوارم بقیه راه هم درست برم 🧡🧡🧡هر چه تیر زدی زخم نشد جوانه شد  🌱🌱🌱   با افتخار یه نویسنده ام😌 (و عاشق شغلمم هستم😎) یکی از اهداف امسالم چاپ کتابم کار های ادیت هم  انجام میدم گاهی آقایون درخواست قبول نمی کنم (راستی سال تولدم رو تو امضام به شوخی نوشتم ولی متولد ۲۹آبانم ) زندگی یادم داد ذات هیچ آدمی بد نیست!):

تولدش مبارک✨

لایک نکنننننن🦖، اگ تو یه تاپیک دیگ بات بحث کردم ولی تو یه تاپیک دیگ بات مهربون بودم بدون اسم کاربریا یادم نمیمونه وگرنه من هنوزم ازت بدم میان عن خانوم فضول😒🔫🔫      کاربر نی نی سایتی عزیز: حس ششم و زهرمااااار حس ششم و مرضضضض       چالش ناشناس، حرفی سخنی بوگو : https://harfeto.timefriend.net/16728622879540

قشنگ کشیده نسبت به سنش😍😍😍

مدیر عامل کارخونه تولید رشته تحصیلی هستم😎😎😎 (این بخش امضام فان است) من همون دختریم که قول دادم برای هدفام هر روز بجنگم محکم که تا حدی هم موفق شدم امیدوارم بقیه راه هم درست برم 🧡🧡🧡هر چه تیر زدی زخم نشد جوانه شد  🌱🌱🌱   با افتخار یه نویسنده ام😌 (و عاشق شغلمم هستم😎) یکی از اهداف امسالم چاپ کتابم کار های ادیت هم  انجام میدم گاهی آقایون درخواست قبول نمی کنم (راستی سال تولدم رو تو امضام به شوخی نوشتم ولی متولد ۲۹آبانم ) زندگی یادم داد ذات هیچ آدمی بد نیست!):
تولدش مبارک عزیزدلم انشالله خوشبختیشو ببینی گلم

خیلی ممنونم گلم سلامت باشید 😘🙏💚

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

ای جوووون دلم😘😘😘😘🤩😍😍😍😍😍

تولدت مبارک پسر قشنگم💖

الهی ۱۰۰۰ساله بشی،درکنار مامان وبابا سلامت وتندرست وخوشبخت بشید انشاالله🙏🙏🙏🎁🎉🎉🎉❤❤❤🎈🎈🎈🎈👏👏👏👏👏👏❤❤❤💖💖💖💖💖💕💕💕💫

زندگی کن ولبخند بزن به خاطر آنهایی که از نفست آرام می گیرندوبه امیدت زنده هستند وبا یادت خاطره می سازند.نمی دانم در زندگیت"بهترین"چگونه معنا می شودمن همان بهترین را برایت آرزو می کنم.*-*
مبارکه ❤❤❤❤ ایشالله خوشبخت بشه 

سلامت باشید ممنونم عزیزم 🙏♥️✨😘

2810