2777
2789
من نمیتونم به دخترم برای هم خانواده ها کمک کنم چطوری بهش یاد بدم ریشه کلمات رو پیدا پیدا کنه و هم خانواده ها رو بنویسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من کلاس دوم هستش هم خانواده های هر درس رو جدا مینویسن و فظ میکنن کم کم خودشون میتونن بگن ما با هم روزی نیم ساعت کتاب میخونیم اون میخونه من گوش میدم وسطش هم خانواده و هم معنی میپرسم
نمیتونی بهش یاد بدی ریشه را پیدا کنه چون سوم ونمیتونه فقط باید تمرین وتکرار بشه بهش میتونی بگی باید سه حرف مثل هم داشته باشن که به ترتیب اومده باشن مثل علم و معلم و عالم توی معلم م اضافه توی عالم ا و یا حفظ و محفوظ توی هم خانواده ها کلماتی بین کلمات مشترک گاها قرار میگرن که باعث میشه بچه ها تو تشخیص مشکل پیدا کنن
هوایِ زمین آلوده شده نظرت چیست به مریخ سفر کنیم ؟ من مشتریِ #تُ باشم تو ماهِ #من
دختر منم کلاس سومه .باید ریشه رو بهش یاد بدی این که ریشه هر کلمه یه حرف اصلی اون کلمه است که ترتیب اون حروف هم مهمه .باید حتما پشت سر هم باشن .اگر نمی تونین سرچ کنید وکلمات هم خانواده رو بنویسید وبدین مرتب بخونه وتکرار کنه تا دامنه ی لغاتش زیاد بشه وحتما از معلمش هم کتاب یا جزوه ی کمک اموزشی بگیرین .موفق باشید.
اللهم عجل لولیک الفرج