2777
2789

خانما یه هفته هس دارو میخورم..پمادکلوتریمازولم  واژینالم همین الان تیوپش تموم شد..ولی نمیدونم چرا خوب نمیشه..

گاها خارش دارم داخل واژن..درطول روز مدام نیستا..گاها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو سه روز دیگه دوباره برو معاینه شو

تا زمانی که رسیدن به تو‌ امکان دارد                 زندگی درد قشنگیست که جریان دارد😔            تمام شهر فهمیدند مال من نخواهی شد           من اما همچنان در فکر این رویای بی حاصل        درخواست دوستی ممنوع⛔
امروز پریودم شدم...امکان داره بخاطر پریودی باشه.

اگر خارشت شدیده یا عفونته یا به پد حساسیت داری مارک پدتو‌عوض کن پری که تموم شد برو دکتر معاینه شو

تا زمانی که رسیدن به تو‌ امکان دارد                 زندگی درد قشنگیست که جریان دارد😔            تمام شهر فهمیدند مال من نخواهی شد           من اما همچنان در فکر این رویای بی حاصل        درخواست دوستی ممنوع⛔
چطوری خوب شدین؟من زخم دارم همش خارش

والله من تعداد نزدیکیم کم شد...فکر کنم اون باعث شد..

نزدیکی زیاد خودش باعث زخم میشع...و اگه  بزاق دهان با ناحیه تناسلی خانما برخورد کنه باعث عفونت قارچی اینا میشه

والله من تعداد نزدیکیم کم شد...فکر کنم اون باعث شد.. نزدیکی زیاد خودش باعث زخم میشع...و اگه & ...

زخمتون خود ب خود خوب شد؟منم زخم نزدیکی زیاد ندارم ،ولی وقتی پریود میشم دقیقا همون جای زخم احساس میکنم خون میاد بعدشم همون قسمت خارش میگیره

..................................  .......................................