2777
2789
عنوان

قوی شدن اینترنت ده برابر

| مشاهده متن کامل بحث + 26457 بازدید | 258 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نام نقطه دستیابی اشتباه هست  Google.com پایین رو میگم

وای چه اشتباهی کردم حالا اسم اولی چی بود بنویسم😭😭😭یاداشت نکردم نمیدونم ایرانسل چی بود توروخدا بگو درستش کنم

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی
وای چه اشتباهی کردم حالا اسم اولی چی بود بنویسم😭😭😭یاداشت نکردم نمیدونم ایرانسل چی بود توروخدا بگو ...

عزیزم از رو شأت ها برو دونه به دونه انجام بدی اسم اولی اشکال ندارد اسم دومی باید تعغیر بدی یا یکی دیگه بسازی 

اسی توروخدا جواب منوبده

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی
عزیزم از رو شأت ها برو دونه به دونه انجام بدی اسم اولی اشکال ندارد اسم دومی باید تعغیر بدی یا یکی دی ...

الان اون یکی نوشتم پری اشکال نداره؟ 

اسی توروخدا جواب منوبده

جواب دادم عزیزم تو قسمت تنظیمات گوشی سرچ کن نام های نقاط دستیابی بعد که اومد بزن افزودن بعد رو قسمت نام هرچی رو که دوست داری رو قسمت نام نقطه دستیابی Google.comدقیقا همینو بزن بعد ذخیره بعد هم کلیک کن روش وصل شو