2777
2789
عنوان

روش زندگی من.

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 36 پست
عزیرم شما شرایطت چطور بود؟ من شوهرم ۶ صبح میره تا ۷ شب  ۷ میاد شام میخوره پای تلویزیون خوابش ...

عزیزم شما زیادی داری به شوهرت سرویس میدی

ینی چی هر شب ماساژ میدی و جوراباشو میشوری!؟ 

میدونم الان اول ازدواجی و اینکارا از رو عشقه ولی بدون بعداا همه اینا میشه وظیفه‌ات

شرایط من چطور بود؟ 

منم تو شهر غریب هستم 

تو همین شهر غریب خودم دست تنهااا دوقلوهامو که الان 3 سالو نیمشونه دارم بزرگ میکنم با شوهری که یا شیفته یا ماموریت

اگرم باشه خونه بودو نبودش فرقی نداره برام چون کمکی نمیکنه 

ببین عزیزم زندگیو سخت نگیر و نخواه که همه چیز عالی و کامل باشه

به گیرای شوهرتم کم محلی کن

اگه گفت کثیفه چرا زیر مبل؟ بگو حالا تمیز میکنم. ایتقدر خونسرد باش تا دیگه هی بهت نگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من الان تاپیکت  دارم میخونم شما عاشقانه ازدواج کردی درکل بگم عقلت زیادی درجریان ازدواج نبوده فقط دلت بوده ک عاشقش شدی نمیخام بترسونمت ولی این شوهرتون سرتون سوار شده اونم زیادی ینی چی از ۶ بیدار میشم یا شب ماساژش میدم یا جوابشو میشورم یا خونه کثیف باشه حساس ایشون باید درکتون کنن زندگی مشترک ینی درک متقابل. اینایی هم ک میان میگن زندگی همینه غر نزن الکی میگن زندگی این نیس.ایشون ب شما زور میگن بشین باهاش حرف بزن بگو خونه وضعش خوب نیس مهمون بدون مشورت با من دعوت میکنی ک چی؟هنوزنگران اشپزیتم هستی؟؟ببین من نمیگم زن سالاری یا مرد سالاری من میگم برابری درک متقابل همون طور ک خودتم گفتی درکم نمیکنه. این آقا میخاد گوشیتونم چک کنه ک مبادا خانم چشم و گوش بسته من بخاد از کسی مشاوره بگیره وبیدار  شه و آگاه شه یکمم بچه تشریف داری شما یکم بزرگ میشدی کاش و بعدش ازدواج میکردی حالا ک کردی بشین زندگیتو درست کن.با عقل کامل.ن دلت.بگو زور نگو تحمل زندگیو ندارم بگو من اینطوری بودی عاشقت شدم؟حرف بزن باهاش بگو بریم مشاور 

زندگیت بستگی بخودت داره میتونی درستش کنی

زیااااد توجه نکننننننن بفکر خودتم باش همش فکر کن اگ اونم تو شرایط من بود این کارو فلان کارو برام میکرد یا نه‌.زندگیت بهم نزن بشین صحبت کن مشاور برو یا از کسی ک عاقل کمک بگیر

بد غذاس که بد غذاس به درک هر چیزی که درس میکنی بگو من اینطوری دوس دارم بزار این مدلی عادت کنه،تاپیکا ...

از ۶ بیدار میشن تا واس آقا صبحانه خارجکی ساندویچ درست کنن😑بگو سرراهت نون بگیر پنیر هم بردار از یخچال بدون اینک سرو صدا کنی من بیدارم کنی والا🤨بخدا اینا تجربس نکن سرویس بیش از حد لیاقتش نده بهش.صد بارم میگم نمیخام زندگی دوتا جون خراب کنم ولی فک کن گوشیتم میخاد چک کنه ک یکی نباش تا اگاهت کنه سوارت شده کامل.

توم از خانوادت دور شدی توم تو سن کم ازدواج کردی توم مثله یه گنجشک تو قفسی توم گناداری، زیادی داری پر ...

منم ۲۱ سالم بود ازدواج کردم شوهرمم ۱۲ سال بزرگ ازم ولی من اینجوری نبودم رو نمیدادم