2777
2789
من چهل سالمه...عقیده ای درباره ی ظاهرم دارم که ممکنه موردپسند خیلی ها نباشه به هیچ نوع عمل زیبای ...

چهل و چین و چروک؟ 😳😳😳ادم کجاش دقیقا تو چهل سالگی چروک میوفته؟ من 39 سالمه هنوز چروکی ندیدم

موهامم مشکیه

چه خبرتونه بابااااا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم یه ماه دیگه ۳۰ ساله میشم.خودم میگم پیر شدم.ولی همسن خودم هست چند روز پیش عروسیش بود.به نظرم بچه آدمو پیر میکنه

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
شک نکن خیلی تاثیر داره

اصلا با سن ازدواجه که ادم پیر میشه . بدن فرسوده شدنش با ازدواجه . دور و بر من هرکی کلا ازدواج نکرده همینجور مدل دختر بچه مونده ... ولی مثلا مادرشوهر من که ۱۴ از دواج کرده ۴۰سالگس چهره اش پیر بود کاملا

پسر کوچکم ۱۸ هفته از تو دلم آسمانی شد . دلم شکست...😭😔

من ۳۴ سالمه . چروک که نه ولی دور چشمام بد حالت شده

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

تا 8 سال دیگه انگار همه پیر هستن ایران میشه پیر ترین کشور جهان چرا چون جوونامون همش جوش میزنن و بیکاری و هزار تا دردسر الان دهه هفتادیا میبینی بیشتریاشون موهاشون از استرس و اینا سفید شدن 10 سال دیگه جمعیت ایران 30 درصدشون پیر میشن یعنی تقریبا یک سوم جمعیت میشه پیر 

اصلا با سن ازدواجه که ادم پیر میشه . بدن فرسوده شدنش با ازدواجه . دور و بر من هرکی کلا ازدواج نکرده ...

دقیقا.باشماموافقم.سن ازدواج پایین باشه وزودزایمان وبچه داری و درکنارش بدبختی وبی پولی هم باشه واقعا داغون میشن.مادرخودم ۲۵سالگی ۴تا بچه داشته عکساشو می بینم دلم براش میسوزه واقعا ۴۰سالم بیشتره عکساش🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭🥱

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید