2777
2789
پسرای منم اصلا شبیه من نیستین😓یکیشون باباشه یکیشوم شبیه داداشم شده

باز خوبه شبیه داداشت شده😁😁😍😍منم خواهر زاده ام کپی داداشمه 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
اها..دیگه ترسیدم اشناباشی😂دیگ عکس نمیزارم 😂😂😂😂😂😂

خخخخخ نترس عزیزم اگه آشنا هم بودم صدسااااااال کاری نمیکردم همجنس خودم آسیب ببینه بابا حداقل اسم اون بچه رو بگو تا مخ من نپوکیده

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دل برو و شیطووون

مرسی عزیزم😘

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
خخخخخ نترس عزیزم اگه آشنا هم بودم صدسااااااال کاری نمیکردم همجنس خودم آسیب ببینه بابا حداقل اسم اون ...

ن دیگ نمیگم😂😂😂😂😂😂فامیلای شوهرم خیلی بامن لج و بدهستن انگارحقشونوخوردم خیلی حسودن حاضرنیستن شوهراشون گذری منوببینن😑بخاطرهمین قط ارتباط هستن😑😂😂😂😂😂😂😂😂

لطفا برای شادی روح پدرم صلوات بفرستیدممنونم💔😭
نه من خودم اصلا دماغم قشنگ نبود .ولی مادرشوهرم انگار عملیه خدادای

بازم باید همون شکلی بشه نهایتا عمل میکنه دماغشو ولی خودت واقعا زیبایی بدون اغراق

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘