2777
2789

ببز

«تُـ♥️ـــــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــــــ♥️و» هَمون پادشاهی کِ قَــــــــــﮩﮩ٨ﮩ💛ـﮩ٨ﮩﮩــــــلمروش قلب منع ️  بعد من ܣࡅ࡙ܟ݆ߺࡏࡑ ࡅߺ߳ܭܝ‌ߊ‌ܝ ܩࡍ߭ ࡅ࠭ܟ߭ߺࡐ‌ߊ‌ܣܠ ࡄ݅ܝܠ🖖🏾 . مــث ما ت دنــیا لعنتی کمه.. ••══✿✿✿══•• 🔗🤍🙂️. . یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️   عزیزان میشه یه صلوات بفرستید خوشبخت بشم خوشبخت هستم می خوام با دعای شما عزیزان خوشبخت تر بشم🫀❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادربزرگ من تو سن چهل و دو سالگی نوه دار شد . مادرم تو سن چهل و دو سالگی دختربزرگشو که من باشم ...

استدلال خوبی بود و مورد تایید 😂👌

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏

تازه به چها نرسیدید اما چهل سال تازه دوره بهتریه و اصلا پیر محسوب نمیشه 

از لحاظ علمی و تجربی سن پیری از 70 سالگی آغاز میشه

شما الان در سن میانسالی و بهترین سن هستید و هنوز جوان محسوب میشین

عکس کجاس

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

[QUOTE=263924772]نه  خودم هم بیشتر مدرس کنکور هستم

سلام سامیه خانم دختر من تربیت بدنی میخونه سال دیگه کنکور داره 

درسخونه وخیلی امید داره بتونه شیراز قبول شه ولی بلد نیست چطور نظم بده ودرساشو بخونه 

بنظرتون برا مشاوره کجا ببرمش  

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد
سلام عزیزم خوبی؟ شرایطتون بهتر شده؟ همسرتون تونستن کار پیدا کنن؟

سلام گلم ممنونم جانم شکر خدا کار همیشگی که نه روز مزد گاهی هست گاهی نه ولی شکر خدا میگذره یارانه هم گرفتیم الحمدلله🤲 ممنونم عزیزدلم که به فکرم بودین😘

امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💖
دیر اومدی نخواه زود بری😂

افسوس ک همیشه دیر میرسم    

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن