2777
2789

استارتر شماهم چهره ی قشنگی داری گونه هاتم قشنگن لبخندتم زیباست

برای همسر مهربونم  دانی از زندگی چه می خواهم ،من تو باشم پای تا سر تو زندگی گر هزار باره بود  بار دیگر تو ،بار دیگر تو ،بار دیگر تو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه واقعا گفتم کاپ زیبایی و جوانی در دستان شماست ، واقعا زیبا بودید . (ماشالله هم بگم به تختم زدم د ...

کاپ خوش قلبی و بزرگواری هم در دستان شماست

کمتر پیدا میشه کسی انقدر بی ریا و خالص بتونه تعریف کنه و انرژی مثبت بی نهایت بفرسته و عشق پراکنده کنه

خوش به حال اطرافیانت💕💕💕💕

استارتر بهت سی و یک، دو میخوره موهات دکو داره؟ من این رنگ میخوام ولی میترسم دکلره کنم

نه با رنگ درآوردم البته الان رنگ نمی کنم ولی تا پارسال با خود رنگ مو به این پایه رسوندم 

😍❤️ بیا عزیزم عکس دوتاییمون😄

عزبزم صورتت ژل یا چربی زدی اخه حیلی پر شده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چه عروس و مادرشوهر خوشگل و جذابی

فداتشم مهربونم❤️❤️❤️

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤