2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فدات بشم  نه عزیزم تهران نیستن که اونا شمالن

سلام عزیزم خوشهالم دیدیمت خیلی وقت بود دنبالت میگشتم‌چیشه اخرش؟ازدواج کردین راضی هستی؟

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻
شک نکن خیلی تاثیر داره

والا من 16 سالگی مادر شدم الانم پسرم 11سالشه انگار داداشمه.... اصلا اینطوری نیست...عوضش خواهرشوهرم 40 سالگی اولین زایمانش رو کرده اونقدر حال و حوصله بچه داری نداره همش از درد پاهاش و دستاش میگه خدا رو خوش بیاد 40 سال تفاوت سنی بیچاره بچه میخواد بره مدرسه همه مامانا جون اونوقت ایشون اینطوری.... نظرمن مخالف نظر شماست 

والا من 16 سالگی مادر شدم الانم پسرم 11سالشه انگار داداشمه.... اصلا اینطوری نیست...عوضش خواهرشوهرم 4 ...

الان ک بیشتر مادرهایی ک من بیرون میبینم سنشون کم نیست و مشخصه حداقل سی و خورده ای اختلاف دارن با بچه شون. والا مادر من ک ۴۰سال پیش ازدواج کرده ۲۵سالگی بچه دار شده برام خیلی عجیبه کسی ۱۶سالگی مادر بشه تو این دوره

آیا بهتر نیست فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن رخ نداده است؟
منم ۳۶ سالمه همیشه میگم ادم باید به خودش برسه و روحیه داشته باشه ،رسیدگی به خودمون یه جور هنره و ال ...

عه همسنیم 

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
الان ک بیشتر مادرهایی ک من بیرون میبینم سنشون کم نیست و مشخصه حداقل سی و خورده ای اختلاف دارن ب ...

دیگه 11سال پیش بود شدمم وتموم شده الان پسرم 11 سالشه... من جواب اون کاربر گفتم که میگه هرکی زود ازدواج کرده زود  پیر شده میگم یعنی اینطوری نیست

شک نکن خیلی تاثیر داره

من تو 36 سالگی تازه حس میکنم اوج جوانیم. میگم کاش الان میخواستم تازه ب ازدواج فکر کنم😉

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.