2777
2789
عنوان

سکه شده 🤣🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 21 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چرابدبختی؟؟؟؟

خواهر قشنگم ارزش سکه بیشتر نشده، برعکس ارزش پول ملی کم شده، یعنی خوراک،پوشاک، حمل و نقل و هزارتاچیز دیگه چندبرابر گرون میشه، یعنی قراره زندگی خیلیی خیلیی سخت بشه😪

خواهر قشنگم ارزش سکه بیشتر نشده، برعکس ارزش پول ملی کم شده، یعنی خوراک،پوشاک، حمل و نقل و هزارتاچیز ...

حالا درسته حرفت.من امروز یه تک قابلمه دیدم ۴۵۰جنس گرانیت ضخیم وروکش مشتری جذب کن.مالی نبود .با۵۰۰یه سرویس کامل قابلمه میشد خرید

�هرچی خدا بخواد همون میشه هیچ چیزی بی حکمت نیست🥰
حالا درسته حرفت.من امروز یه تک قابلمه دیدم ۴۵۰جنس گرانیت ضخیم وروکش مشتری جذب کن.مالی نبود .با۵۰۰یه ...

ببین دقیقا همینه، ارزش پول کم بشه فاجعه میشه برای مردم

خدا خودش کمک کنه، همینجوری داره میره بالا

کشورهای دیگه اجازه نمیدن طلا، سکه یا دلار بالا بره، تلاش میکنن ارزش پول ملیشونو حفظ کنن، جلوی تورم را میگیرن، ولی اینجا برعکسه

سلام فروختید  الان قیمت دارید چنده

نه متاسفانه بدون فاکتور نمیخرن

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)