2777
2789
نوش جونت  حالا با پيك ميفرستي يا آژانس ميفرستي اونجا خدمت برسم  ضمنا ما حليم رو با تك مي ...

تک چیه

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تک چیه

نمك منظورم بود🤣

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
۱ کیلو گندم ۱ کیلو گوشت ۲۴ ساعت گندمو خیس کردم بعدش ۸ ساعت گندم پخت بعدش صاف کردم از ۱ شب تا الان هم ...

گوشکوب برقی بخر، ارزون هم هست، همه ی این هم زدنا‌در یک ریع انجام میشه

نمیدونم چرا فک میکنم با گندم درسته خوشمزه تره

فکر میکنی مزشون فرقی نداره این فقط زحمتش زیاده

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
گوشکوب برقی بخر، ارزون هم هست، همه ی این هم زدنا‌در یک ریع انجام میشه

داشتم پارسال ماه رمضون حلیم نذری درست کردم آنقدر ازش کار کشیدم خراب شد

برای برگشت ضررهای مالیم یک صلوات مهمونم میکنی؟

ما گندم رو  اسیاب  درشت میکنیم  خودمون بهش میگیم (هوروش حلیم)  بعد   الکش میکنیم تا اگر آرد داره گرفته بشه  ۳ساعت خیس میکنیم  و بعد آب رو جوش میاریم  و این  گندم آسیاب شده  رو که گفتم درشت اسیاب شده  

رو کم کم اضافه میکنیم به آب و  هر ملاقه که ریختیم هم میزنیم  بعدش  ک  همرو ریختیم  مدام هم میزنیم تا گلوله گلوله نشه بعد که جوش اومد حباب میزنه  و متوجه میشی  . 

گوشت پخته شده رو گوشت گوساله و چربی  رو میکوبیم له له نمک میزنیم  و گلوله گلوله  روی گندم  میزاریم  هم نمیزنیم و دم کنی میزاریم  زیرش کم کم میکنیم تا گوشت و گندم بازم دم بکشن و جادبیفته.  یک رب آخر  با چوب مخصوص حلیم زنی  مدام میزنیم تا  کشدار بشه 

ما لر هستیم حلیم لرستان معروفه

هر سال تاسوعا نذر داریم. هزینه دستور این حلیم ۲تا صلوات واسه سلامتی امام زمان و سلامتی خودتو عزیزانت

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
انشالله دفعه دیگه با گندم پوست کنده درست میکنم

ایشالله

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
چجوری کسی میتونه با شکر بخوره😐

من میخورم همونجوری که شما با نمک میخورید ما با شکر میخوریم😁