2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون با لعنت فرستادن به کسی میشه نتیجه گرفت ؟

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

اگر تو اینترنت به دنبال این هستی با کدوم دعا حاجت میگیری قطعا نمیرسی دعا فرق نمیکنه فقط در خواندنش شک نکن که میرسی مهم اینه از ته دل بخونی و به خدا امید داشته باشی 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
بنظرتون با لعنت فرستادن به کسی میشه نتیجه گرفت ؟

تا چ شخصی باشه

قاتلان امام حسین ادمای معمولی نیستن!

امام حسین خون خداست و اونا ب خون خدا اهانت کردن

اما نظر شما هم محترمه 🌹

میشه برام یه توحید بخونی؟🥹
اگر تو اینترنت به دنبال این هستی با کدوم دعا حاجت میگیری قطعا نمیرسی دعا فرق نمیکنه فقط در خواندنش ش ...

گاهی ادم دلگرمی میخاد عزیزم

امیدوارم هیچوقت روزایی ک من دارمو تجربه نکنی کسیو نداشته باشی و اینجا دنبال دلگرمی بگردی 🙂

تا چ شخصی باشه قاتلان امام حسین ادمای معمولی نیستن! امام حسین خون خداست و اونا ب خون خدا اهانت کرد ...

قطعا اگر یزیدی نبود و جنگی در کار نبود داستان تاسوعا و عاشورا و نام امام حسین و نبردی که داشتن در عالم نمیپیچید و بعد این همه سال هنوز تازه نبود.. پس یقینا نقش مهمی داشته و لعنت کردن هیچ فردی در هیچ جای جهان کار درستی نیست..

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
قطعا اگر یزیدی نبود و جنگی در کار نبود داستان تاسوعا و عاشورا و نام امام حسین و نبردی که داشتن در عا ...

باشه عزیزم هر کی یه نظری داره و من نظرمو ب شما تحمیل نمیکنم قرار نیس همه مث من فک کنن

قرارم نیس همه مث شما فک کنن

مچکرم که نظرتو گفتی

گاهی ادم دلگرمی میخاد عزیزم امیدوارم هیچوقت روزایی ک من دارمو تجربه نکنی کسیو نداشته باشی و اینجا د ...

عزیزم من از تو بیشتر تو مشکلم دلگرمیت فقط خدا باشه میدونی منم نداشتم دلگرمی اونقدر گشته بودم نتو سایتو فقط دنبال دعا بودم برای حل مشکلم و از روی تجربه میگم همه امیدت خدا باشه مطمئن باش حاجتتو میگیری فک نکنم بهت دلگرمی بدن بخصوص تو نی نی سایت که بدتر به زخم ادم نمیک میپاشن

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
2810