2777
2789
چون گفتی دلگرمی‌میخوام بهت میگم. یه حاجت ۷ ساله رو من با زیارت عاشورا گرفتم. توی قسمت لعن و سلام ف ...

ستاره جان قسمت اخر منظورت فقط( اللهم العنهم جمیعا) و (السلام علی الحسین و ....) رو صدبار گفتی?!نماز اینا نخوندی قبل و بعدش?!

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستاره جان قسمت اخر منظورت فقط( اللهم العنهم جمیعا) و (السلام علی الحسین و ....) رو صدبار گفتی?!نماز ...

اره عزیزم فقط قسمت های آخر رو صد بار گفتم.

اللهم العنهم جمیعا

یکی هم السلام و علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین ک علی اصحاب الحسین

فقط اینا رو صد بار گففتم‌ . نماز هم براش نخوندم. فقط زیارت عاشورا رو هدیه کردم به خانم فاطمه زهرا و به امام حسین قسم شون دادم‌مشکلم حل بشه و خدا رو شکر حل شد

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
با لعنت فرستادن هیچ انرژی مثبتی به خودت برنمی گرده. این همه ذکر قشنگ داریم این همه اسم خدا.

آخه عزیزم تَبَری به معنی بیزاری جستن از دشمنان خدا جزئی از فروع دینه 

شاید تو دید اول به نظر بیاد کسی رو لعنت کردن کار قشنگی نیست اما خب اگه بیشتر تحقیق کنیم و نظر مراجع و آیات الهی رو در نظر بگیریم قطعا متوجه می‌شیم توی این کار حکمتی بوده که خدا جزئی از فروع دین قرارش داده👌

با لعنت فرستادن هیچ انرژی مثبتی به خودت برنمی گرده. این همه ذکر قشنگ داریم این همه اسم خدا.

تا ابده ابد دشمنان و قاتلان ابا عبدلله مورد لعن و نفرین شیعیان هستن. این لعنت فرستادن به اون اشقیا سعادتیه که نصیب عاشقان امام حسین شده .تو خود زیارت عاشورا هم گفته شده که خدایا برائت و دشمنی با قاتلان امام حسین ع را روزی ما قرار بده . 

قطعا اگر یزیدی نبود و جنگی در کار نبود داستان تاسوعا و عاشورا و نام امام حسین و نبردی که داشتن در عا ...

امام حسین علیه اسلام ثار الله هستن یعنی خون خداااااااا. یعنی با شهادت آقا در اصل به خدا توهین شده خدا بی حرمت شده. یزید ملعون از اشقیای به درک واصل شده س. تا ابد نه تنها شیعیان عاشق آقا بلکه زمین و زمان و تمامی موجودات بر قاتلان ابی عبدلله نفرین و لعنت میفرستند. لعنت خدا بر شیطان ملعون .