2777
2789
عنوان

بچها پسرم کوتاهه😭😭😭😭

419 بازدید | 34 پست

چهارو نیم سالشه. ۹۵سانت

دکتربردم.یه دوره شربت تری دی تری داد

ولی هیچی ب هیچی

یه دونه قرص ویتامین دی۵۰هرار بهش دادم اول آذر

اما هیچ تغییری نکرده

امروز دوباره نوبت دکتر گرفتم ببرمش

🤕🤕🤕🤕

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببرش یه دکتر خوب  قرص آرژنین بده

بخدا دکترش خ خوبه.ب زور ازش نوبت میگیره شوهرم

ولی این دومین باره میبرمش بخاطر قد پیش این.ببینم چی میگه

پسر منم سن استخوانیش عقبه. گفت قد از پدر ارثیه. اگه تو خانواده داشته باشن کوتاهی مخصوصا درجه اول، یا اینکه یهو تو سن بلوغ قد بکشه. باید تا سن بلوغ صبر کنیم ببینیم روال رشدش چطوره. میشه دخالت کرد اما معمولا رشد تغییر میکنه. همسر من خودش این مشکلو داشت. دکتر گفت باید صبر کنیم.

من همین یه دونه ام!
سن استخوانی گرفتم ازش دوسال عقب بود

وای عزیزم اینو چطور تشخیص میدن میشه بگید 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
کوتاه که هست باید ببینین خودتون چه شکلی بودین بعضی ها یه دفعه قد میشکن بعدش یکم تو بلوغش روش هایی هس ...

خودم هنوزم کوتاهم