2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من تازه امروز عضو شدم ولی چندمدته که همیشه میومدم و فوضولی میکردم و میخوندم سایت رو یه روز داشتم میگشتم توی سایت تاپیک معجزه امام حسین رو دیدم خیلی گریه کردم چون خودم معجزه ها دیدم و گرفتم فقط اون لحظه دلم میخواست عضو شم بنویسم واستون نکنه خدایی نکرده ناامید بشین یه وقت من دی ماه 93 یه مشکل خیییلی بزرگ واسم پیش اومد خیییلی بد بود شرایط روحیم واقعا هیچ کس نمیتونست مشکلمو حل کنه فقط و فقط معجزه میطلبید
وقتی ناامید میشین مطمعن باشین که شیطان بین شما و خدا قرار گرفته مشکلتون هرچقدرررر که بزرگ باشه بدونین که یه قدرتی هست که بزرگتررر از همه ایناهاست و میتونه حلش کنه فقط از ته دلتون بخواین
من اولش رفتم پیش دعانویس فال ... انواع و اقسام ولی هرروز بدتر میشد و حال روحیم افتضاحتر یه شب نشستم باخودم منطقی فکرکردم به این نتیجه رسیدم که امید فقط و فقط باید به خدا داشت و بس من همون شب همه ی دعاهارو که بیشتر جادو جنبل بود پاره کردم ریختم دور نشستم گریه کردم و توبه کردم به خدا گفتم خدایا منو ببخش تو بودی و من در خونه ی کس دیگه ای رو زدم
2810