2777
2789
عنوان

مادر شوهرم یکساله فوت کرده ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 78 پست
منم همینومیگم. قبلنا میگفتن بچه تا قبل ده سال نباید بره قبرستون تو روحیش تاثیر میزاره حالا من بچه ها ...

بچه یک ساله رو بهت حق میدم نگران باشی

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا چرا بعضیا گفتین مادر و پدر خودت بود همینو میگفتی و این حرفا  دیگه بعد چهلم شل کنین دیگه... هر ماه رفتن اصلا احتیاجی نیست. خوبه فقط یه جسد تو اون خاکه و روحی نداره همش شوهرت می‌خواد بره اونجا.

حالا خوبه جوون نیست. آخه سر خاک پیرزنی که باید تهش میمرد مگه باید اینهمه رفت  

استارتر بچه ها عاشق پخش کردن خیرات و آب ریختن روی سنگ قبر هستن. این مسئولیت رو بهشون بده

هم گلاب میریزن هم بازی میکنن ولی حس میکنم دارم بهشون ظلم میکنن مخصوصا از وقتی بچه بزرگم میگه میترسم برم. میگه چرا مامان‌بزرگ رفته زیر خاک. من دوس دارم برن پارک اصلا سوالای دیگه ای ذهنش درگیر کنه نه این چیزا.. ولی یکساله هیچ جا جز قبرستون نرفتیم.. 

وا چرا بعضیا گفتین مادر و پدر خودت بود همینو میگفتی و این حرفا   دیگه بعد چهلم شل کنین دیگه... ...

ولی خواهر دست رو دلم نزار. تا الان به احترام حال بدش رفتم ولی داره به بچه هام فشار میاد. هرماه قبرستون آخه.. 

منم همینومیگم. قبلنا میگفتن بچه تا قبل ده سال نباید بره قبرستون تو روحیش تاثیر میزاره حالا من بچه ها ...

خدا کمکت کنه 

نمیتونی ی خواب‌ الکی در این مورد ردیف کنی؟یکی باشه شوهرت ازش حدف بشنوه و خواب رو اون طرف ببینه  

ولی خواهر دست رو دلم نزار. تا الان به احترام حال بدش رفتم ولی داره به بچه هام فشار میاد. هرماه قبرست ...

نارادت نشو ولی بااین اوصاف شوهرت خ عقب ماندگی ذهن فرهنگی داره خدا کمکت کنه خواهر جونم

خدا کمکت کنه  نمیتونی ی خواب‌ الکی در این مورد ردیف کنی؟یکی باشه شوهرت ازش حدف بشنوه و خواب رو ...

احتمالا همین کار کنم امیدوارم جواب بده. حداقل بگه بچه هات نیار خودت و زنت بیاین. من خودم مشکلی ندارم ولله.. مادربزرگم و عموم همون جان ولی دلم نمیخواد بچه هام ببرم

ولی خواهر دست رو دلم نزار. تا الان به احترام حال بدش رفتم ولی داره به بچه هام فشار میاد. هرماه قبرست ...

بابا جلوش وایسا. شوهرت دیگه داره زیاده روی میکنه همه تهش میمیرن و یه روز فراموش میشن حالا جوون بمیره اوکی به آرزوهاش نرسیده از زندگیش بهره نبرده و اینا... ولی دیگه پیرا دیگه...  مصمم جلوش وایسی تمومه.

احتمالا همین کار کنم امیدوارم جواب بده. حداقل بگه بچه هات نیار خودت و زنت بیاین. من خودم مشکلی ندارم ...

ی خوابی یکی از فامیلای شوهرت ببینه

باهاشون هماهنگ کن 

بگن چرا منو عذاب میدی مگه قبرستون جای بچس تو گرما سرما میاریش

چ عیبی داره مگه؟ تازه بنده خدا ۱ساله مادرش فوت شده درکش کن. دوست داره بچه ها هم هیچوقت مادربزرگشون رو فراموش نکنن. یکم خودتو بزار جاش حالشو بفهم‌. بعدم به بچه ها بگو مادربزرگتون رفته پیش خدا. ما هر ماه میایم اینجا براش دعا میخونیم چون دوستش داریم. منم پسر۲سالمو میبرم سر خاک بابام😔

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
بابا جلوش وایسا. شوهرت دیگه داره زیاده روی میکنه همه تهش میمیرن و یه روز فراموش میشن حالا جوون بمیره ...

باهاش حرف میزنم دوباره. میگم بچه هام میترسن. قبولم نکرد نمیرم. خسته شدم البته دلم نمیاد ناراحت تر بشه خیلی وابسته بود بهش ولی دیگه باید وایسم تو روش

2810