2777
2789
عنوان

من یه خیانتکارم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 49 پست

درستع خیانتتت هیچ توجیهی نداره ولی تا بی محبتی نبینی نمیفهمی یعنی چی

اینکه تو اون خونه باشی ولی طوری برخورد کنه بات که انگار نیسی،انگار فقط نقش یه خدمتکار و داری که ببری بیاری،شام درس کنی کوفت کنه بتمرگه،فقط وقتی تجربش کنی میفهمی چه حسیه

درسته اوضاع اقتصادی داغونه،میفهمم اینارو ولی میتونه اون ی ساعتی که خونست رو واسه تو وقت بزاره حداقلش

پس من چیکنم 😔😔😔😔شوهرم اصلا ابراز علاقه نمیکنه همش غر میزنه همش توهین حالم ازخودم بهم میخوره

با عرض معذرت شما جواب کثافت کاری رو با کثافت کاری دادین.اگه همسرت رو نمیخوایی جدا شو خودتت احساسات و انسانیت رو به گند نکش.هیچی بدتر از خیانت یک متاهل نیست

خدایا شکرت از صمیم قلب به خاطر همه چی هم داشته هام، هم نداشته هام  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تنها ب خودت فک کن که اسیب میبینی به اینده که مبادا ابرو ریزی بشه که مبادا قربانی این ماجرا بشی 

که مبادا سرافکنده بشی پیش خانوادت

اگ نمیتونی با همسرت بمونی جدا شو تمومش کن هم خودتو راحت کن هم اونو

اما اگ میدونی میتونی تغییر کنی براش جبران کن و اون مرد رو از زندگیت پاک کن

برای خودت بدنت ارزش قائل باش 

امیدوارم راهتو پیدا کنی

مییدونم به قران میدونم من کمبود محبت دارم 😭😭😭😭

عزیزم تا غرق در منجلاب خیانت نشدی دست بکش، آخر عاقبت نداره، اگر ادامه بدی دیر یا زود آبروت هم میره. اون مرد هم اگر شرف داشت با زن متاهل وارد رابطه نمیشد. مطمئن باش اگر طلاق بگیری تو رو نمیگیره اگرم بگیره تا آخرش همش سرکوفتت میزنه و بهت بی اعتماده

خدایا شکرت بابت تمام ‌نعمتهایی که بهمون دادی، سلامتی و خانواده بالاترین نعمتها هستند، شکرت خدای مهربونم