2777
2789
عنوان

من یه خیانتکارم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت اشتباهه توبه کن استغفار قبل اینکه ابروت بره خواهش میکنم هیچ مردی ارزش نداره ابروت بخاطرش  بره لطفا بخودت بیا 

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠

این همه مرده خیانت کردن ی تاپیک اینجوری هم باشه چه عیرادی داره . ولی گلم تو خودت داغون میشی و شکسته. ی طرفه کن مسیر زندگیتو تا بازنده زندگی نباشی

اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.

تا وقتی خودتو اینجوری قانع میکنی نمیتونی از این رابطه دل بکنی و اینکه توهم زدی ک اون اقام دوست داره

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

اولا اینو از سرت بیرون کن که اون اقا دوست داره چون ذره ای دوست نداره وگرنه با زن متاهل وارد هیچ رابطه ای نمیشد حتی اگه یک درصد از همسرت جدا بشی هیچوقت حاضرنمیشه باهات ازدواج کنه چون تورو ی زن مشکل دار میدونه اینو مطمئن باش این خط__این نشون#

دوما حتما برو روانشناس حتماحتماحتما

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

حالا که دورتو زدی کیفتو کردی میگی پشیمونم؟؟بیچاره شوهرت که بخاطر تو داره زحمت میکشه..درضمن اون مرده هم ر....ه بهت علاقه داشته باشه فقط تورو طعمه و مایه سرگرمی خودش میبینه

معتقد به تناسخ 💫..هرکی میخواد نقاشیشو میکشم دوستان ❤