2777
2789
عنوان

استخر رفتن پسر بچه

2843 بازدید | 12 پست

پسرم ۵ سالشه 

میتونم با خودم استخر ببرم؟ به نظرتون راه میدن ؟

اخه زنگ زدم گفتن مایو دخترونه بپوشه بیاد . تصور اینکه پسرم رو جای دختر جا بزنم برام مسخرست 

چرا راه نمیدن ؟؟ آخه چه اشکالی داره 

پدرش وقت نداره ببره مثل من 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای تو مهم نیست پسر بچه بیاد تو استخر برای بقیه خیلی مهمه 

روزگار غریبیست....💙🦋                                                           محکم باش زندگی ضعیف هارو نابود میکنه....                                                  

کاشک به جز تو هین و حرف بی ربط زدن کمی به پسر بچه هاتون از بچگی ادب و حیا یاد می دادید ک وقتی بزرگ میشن هرروز تو خیابون نباشن  

روزگار غریبیست....💙🦋                                                           محکم باش زندگی ضعیف هارو نابود میکنه....                                                  

من ناجی استخرم بعضی از خانم ها لخت مادر زاد میان داخل رختکن شورتشون جلو همه در میارن مایو می پوشن یه پسر بچه حدود ۳ ساله تو رختکن بو د مادر ش زیر دوش بود چند خانم لخت مادر زاد داشتن با پسربچه حرف می زدن بچه می پرسید شما چرا بلبل ندارید یه خانم داشت توضیع می داد ما ... داریم یکی خم شده بود کیفش از روی زمین بردار تمام واژن معقدش پسر  دید مادرش وقتی از دوش امد  بیرون دعوا شون شد یه خانم لخت مادر زا رفت توی لابی رفت اتاق مدیر عامل اتاق مدیر عامل ۲تا در یکی توی لابی یکیش توی حیاط بعد مدیر عامل مرد با چند تا دوستانش اونجا بود دیگه نگم براتون زن چه کولی بازی در اورد آخرش زوری لباس کردیم تنش زنگ زدیم ۱۱۰ 

من ناجی استخرم بعضی از خانم ها لخت مادر زاد میان داخل رختکن شورتشون جلو همه در میارن مایو می پوشن یه ...

شما چطور مربی شنا شدی چطور اقدام کردب سخته؟ یا اسونه؟

➖⃟🤍• Ꭵ'm ᏞᎥᏦᎬ Ꭺ bᎪᏞᏞᎾᏁ ᎪmᎾᏁᎶ ᏟᎪᏟᏆusᎬs

تو اینجا (https://kidiba.ir/) میتونی سوالت رو بپرسی و جوابهای کاربرهای باتجربه تو نی نی سایت و منابع علمی رو  خیلی سریع ببینی.

در این مورد خواستی ببین مامانا قبلا تو نی نی سایت چیا گفتن.

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.