دخترم 9 سال وسه ماهش حالا بردم قبل بلوغ دکتر گفت سه کیلو از وزش کمه وسه سانت هم از قدش چقدر ناراحت شدم دختر بزرگم هم 12 سال یک ماهش اونم گفت دوسانت از قدش کمه وفقط قرص تقویتی بهش داد گفت چون پلاکتش میاد پایین امپول رشد نمیشه زد نمیدونم کوتاه درمیان یا نه من خودم 170 هستم شوهرم 174
خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
نه از شانس کج من با یه عفونت اومد پایین بالا نرفت که نرفت عفونت ادراری زد به کلیه هاش بعد از اون اینجوری شد هرازمایشی خودم باباش ودخترم انجام دادیم هیچ نبود دکتر میگفت بخاطر عفونت شدید بود ومغز استخوانش تنبل شده پنج سال دخترم زجر میکشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشاالله به حق پنج تن خوب بشه دعات میکنم شرمنده این پایین بودن پلاکت براش چه مشکلی ایجاد کرده؟
سرگیجه کبودی دست پا بدون دلیل یاضربه وبی اشتهایی وزود خسته میشه البته الان خودم کامل فهمیدم رفته بالا شده بود 150 هزار خدا کنه همین جوری بره بالا خودم تو 31 سالگی کل موهام سفید شده دخترم هم نابود شده
انشاالله به حق پنج تن خوب بشه دعات میکنم شرمنده این پایین بودن پلاکت براش چه مشکلی ایجاد کرده؟
دراصل هرسه ماه یه بار قانونن باید ازمایش چکاب بدن واینکه مغزیجات خیلی خوبه گوشت مرغ ماهی وحیوانی خوب استرس ناراحتی اصلا خوب نی خنده بازی ورقص دکتر میگفت عالی واب هوای پاک که من بندرم هواش کثیف من دخترم زیر نظر دکتر هادی متقی پیشه واقعا کارشون عالی
این خانم بچه رو ۹سالگی برده کجا دیره😐 خواهر من پسرش ۱۴ سالشه،قدش ۱۴۰😐😐😐😐 فقط ب این فکر هس ک ط ...
14 سال خیلی کمه قدش بعضی ها اصلا کار نداره دختر داداش خودم کوتاه بهشون گفتم میگن که خوبه میخواد چکارش کنه واقعا هم واز نظر مالی هم خوبن بعضی بی اهمیت این حرف ها براشون دختر 12 سالم رو میگن دیر بردی