2777
2789
عنوان

آقاجونم یه بار دیگه بیا🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 46 پست
آقا جونم سلام  این تاپیک شده دفترچه خاطراتم  هربار میام از اول میخونم اشک میریزم و دلم م ...

سلام دورت بگردم آقاجون پنج ماهه گذشته ولی هیچی بهتر نشده که بدترم شده 

امسال دل ندارم عید فطر بیاد عید فطر با تو قشنگ بود ذوقت شوقت صبحانه ی روز عید 

وای آقا من تمام عمر عید فطر با تو بودم الان بلد نیستم چطور بی تو خوشحال باشم 

آقاجون نمیتونم بپذیرم نمیتونم 

آقاجون چقد روزای سخت طولانی شدن دارم خودمو کش میدم برم جلو تو نمیدونی چی شده و من چقد از همه بریدم دیگه کسی رو دوست ندارم و کسی برام مهم نیس جز خونواده سه نفره خودم 

دل به هیشکی ندارم بعد از تو 

دیگه کسی رو ندارم خانواده ندارم پشت ندارم 

وای آقا پسرکوچولوم خیلی بزرگ شده امروز رفته بود روبروی عکست می‌گفت آقاجون دوست دارم😭😭😭😭وای آقا نبودنت چقدررررر سخته

😭😭😭😭😭😭خواهر کوچولوی من باتک تک پستهات گریه کردم وتمامه خاطرات آقاجون جلو چشمام رد شد یه نصف اس ...

آجیه مهربونم امشب یاد تمام این سه سال افتادم چقدر سخت بود چقدر سخت گذشت و این بار خداروشکر میکنم چون من نمی‌دونم حکمتش چی بود چون دیگه انقد پخته شدم که از دست خدا ناراحت نباشم 

آجیه مهربونم مرسی که تمام این مدت کنارم بودی و کمکم کردی تو فرشته نگهبان من از طرف خدا بودی دوست دارم نفسم

امشب خیلی حالم گرفته بود گریه کردم گریه کردم ولی تموم نمیشه این بغض الهی شکر که سختی ها هم داره تموم میشه و انگار من تازه فرصت کردم برای آقا سوگواری کنم و فقط به فکر از دست دادند باشم و نه هیچ غم دیگه ای الهی که خدا بهمون یه فرصت بازسازی بده 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آجیه مهربونم امشب یاد تمام این سه سال افتادم چقدر سخت بود چقدر سخت گذشت و این بار خداروشکر میکنم چون ...

الهی بمیرم کاش دورنبودم ازت تا باهم می‌رفتیم سرخاکش زار می‌زدیم وبغلت میکردم ،الهی شکر ,بهت گفتم تموم میشه الهی همیشه خوشبخت باشی وغرق شادی وفقط غم از دست دادن آفاجون تو ذهنمون بمونه 

وااای یاد اقاجون خودم افتادم .کاش الان بود درداش به قلبم بود 

روحشون شاد عزیزم با تمام وجود درکت میکنم .از فوت آقاجونم ۱۵سال گذشته ولی هر دفعه برام انگار یماهه

اگر زخمهایت و درمان نکنی.به مروز زمان به کسانی ضربه میزنی .که در زخمت نقشی نداشتن                     💎💍💎

وااای یاد اقاجون خودم افتادم .کاش الان بود درداش به قلبم بود روحشون شاد عزیزم با تمام وجود درکت میکن ...

خدا رحمت کنه آقاجون مهربونت رو عزیزم الهی که صبر بده خدای مهربون به همه ما

خدا رحمت کنه آقاجون مهربونت رو عزیزم الهی که صبر بده خدای مهربون به همه ما

فدات شم .ان شالله به همچنین خواهر قشنگم 🖤🖤

اگر زخمهایت و درمان نکنی.به مروز زمان به کسانی ضربه میزنی .که در زخمت نقشی نداشتن                     💎💍💎

وااای یاد اقاجون خودم افتادم .کاش الان بود درداش به قلبم بود روحشون شاد عزیزم با تمام وجود درکت میکن ...

خیلی سخته هرگز آدم فراموش نمیکنه نگاهشون رو آقاجون ما چشماش یه برق خاصی داشت که این چند ماه آخر دیگه حسش نمی‌کردیم😓خدارحمت کنه پدر قشنگتو وروحش با انبیاء محشور باشه انشالله 

خیلی سخته هرگز آدم فراموش نمیکنه نگاهشون رو آقاجون ما چشماش یه برق خاصی داشت که این چند ماه آخر دیگه ...

فدات شم عزیزدلم 

به همچتین .خدا به همه مخصوصا شماها صبر بده قلبم 🖤🖤

فدات شم عزیزدلم به همچتین .خدا به همه مخصوصا شماها صبر بده قلبم 🖤🖤

قربونت برم اسی خواهرمه خیلی این سه سال سختی کشید چون وابسته پدرم بود من دورم ازشون واقعا روزهای وحشتناکی پشت سر گذاشتیم،ولی کسی به اندازه آبجیم سختش نبود براش دعا کن آروم شه وزندگیش پراز شادی بشه انشالله ،من برای آرامش شما آیت الکرسی میخونم امیدوارم همیشه بهترین‌ها براتون رقم بخوره